Spansk

Oversættelse

21. november 2012 af Pett (Slettet)

1) Gonzalo tager sammen med Pedro, hans nabo Willy og Willys datter Silvana til demonstrationer, hvor de sælger små flag og cigaretter.
2) Først er der en demonstration mod Allende, derefter er der en demonstration, der støtter Allendes regering.
3) Gonzalo besøger Pedros familie i deres beskedne hus i slumbebyggelsen.
4) Her møder han Pedros mor Juana og hans far Ismael, der er en drukkenbolt.
5) De to drenge er sammen med Silvana, som flirter med dem.
6) Hun kysser dem, og Gonzalo er meget fascineret af hende.
7) Pedro besøger også Gonzalo og er med til en fest, som Isabel holder. (Dar una fiesta)
8) Gonzalos mor, María Luisa, tager ham tit med til den rige Ochagavías lejlighed.
9) Gonzalo kan ikke lide at være der.
10) Han ved, at moren har et forhold til den ældre mand. 
 

Gonzalo se va con Pedro, su vecino Willy y la Hija de Willy Silvana a la demostraciónes donde venden banderas pequeñas y cigarrillos.
Primero hay una manifestación contra Allende y después hay una manifesteción que apoya al gobierno de Allende.

Gonzalo  visita a la familia de Pedro en su casa modesta den la barrida.
Aquí Encontró  a la madre de pedro Juana y al padre de él Ismael, tiene que es un borrachín.
Los dos chicos están con Silvana también, que los flirter
Ella los besa y Gonzalo está fascinado de ella. Pedro visita también a Gonzalo y va a la fiesta que hace Isabel
La madre de Gonzalo María Luisa lleva él muchas veces afuera a el rico el piso de Ochagavía. Gonzalo no le gusta está. Sabe, que la madre tiene un relaciones a el hombre vieje.


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. november 2012 af jbmm (Slettet)


1. Gonzalo se va junto con Pedro, su vecino Willy y la Hija de Willy Silvana a las demostraciónes??/manifestaciones (politiske demonstrationer) donde venden banderas pequeñas y cigarrillos.
2. Primero hay una manifestación contra Allende y después hay una manifesteción que apoya al gobierno de Allende.

3. Gonzalo  visita a la familia de Pedro en su casa modesta den la barrida.en el barrio pobre.
4. Aquí Encontró skal bøjes i nutid a la madre de pedro Juana y al padre de él Ismael, tiene que es un borrachín.
5. Los dos chicos están con Silvana también, que los flirter flirtear (SKAL BØJES i tid, person og tal) con "dem" (flirte med = flirtear con)
6. Ella los besa y Gonzalo está  muy fascinado de ella.
7. Pedro visita también a Gonzalo y va a la fiesta que hace Isabel
8. La madre de Gonzalo María Luisa lo lleva él ('él' kan IKKE stå som genstandsled) muchas veces afuera a el rico el al piso del Ochagavía rico.
9. A Gonzalo no le gusta está. estar allí (du har ikke styr på konstruktioner med 'gustar'!!)
10.Sabe, que la madre tiene un relaciones a el una relación al hombre vieje anciano..

der er = hay + ubestemt antal
der er = som er = que es/está ('der/som' er her et relativt pronomen)

 

 


Skriv et svar til: Oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.