Andre fag

A-fag

25. november 2012 af isabellalb (Slettet)

jeg skal snart til at vælge fag, men er i tvivl om hvad jeg skal vælge. Problemet er lidt at jeg allerede nu har 4 A-fag, dansk, historie, mat, og spansk. på den ene side ville jeg rigtig gerne have engelsk A men ved ikke om det bliver for meget med 5 A-fag. Nogen der kan sige om de A-fag jeg har er svære? 

Mit anden idé er drama på B. 

 

Håber i kan hjælpe mig :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. november 2012 af hellerup2900 (Slettet)

Jeg havde selv 5 A-fag, da jeg gik på Stx henholdsvis: Matematik A, Fysik A, Kemi A, Historie A, Dansk A

Det skal sige, at du skal arbejde ekstra for, at opretteholde de gode karakter, når faget er A-niveau. Samtidig vil der være ekstra mange opgaver. Du skal derfor regne med, at bruge adskille timer om ugen på lektier og afleveringer. 

De fleste fra min stx klasse havde engelsk A, og ifølge dem, var det ikke specielt anderledes i forhold til B-niveau. Derfor ville jeg regne med, at engelsk A, er den lidt sikre A-fag, men dog bliver der en del afleveringer, og der regnes også med mere faglig udbytte.

Jeg er nu stadigvæk meget glad for, at jeg valgte at tage 5 A-fag, da man på den måde kan gange sit endelige gennemsnit, men det er dog vigtigt, at du kun tager fag du er god til op på A-niveau ellers bliver det et mareridt.

Drama B? Laver du sjov?

Jeg kender dog ikke særlig meget til drama, men hvis du virkelig ønsker drama på B, og samtidig kan score gode karakter i "faget", så burde du tage det. I sidste ende handler alt jo bare om dit endelige gennemsnit ;) ... Problemet med drama, er at det ikke er adgangsgivende til nogle uddannelser i Danmark, og det Engelsk A derimod. Dog kan stadigvæk tage drama, hvis du kan lide fag, og derved regner med bedre karakter ved at gå den vej.

 


Skriv et svar til: A-fag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.