Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Formulering

01. december 2012 af AEBT (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg skal snart til at skrive SRP i matematik og fysik, og har brug for lidt hjælp til formulering af regneregler.

Jeg har brug for at kunne formulerer, hvad der er jeg gør, når jeg udleder/beviser noget...

Fx hvordan formulerer man, at man "tager noget ned fra brøken" eks:

a=(b*c)/d <--> a=b*(c/d)

Eller at man får den reciprokke værdi eks:

r^3/T^2=k <--> 1/T^2=k/r^3

Jeg ved at jeg får den reciprokke værdi af T^2, men hvordan skal jeg skrive at jeg gør det? Skal jeg skrive at "jeg flytter r^3 over på den anden side ved at dividere med r^3, og dered får den reciprokke værdi for T^2"?

Er der evt. et sted man kan se hvordan man skal formulerer brug af regneregler???

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. december 2012 af Kulka1 (Slettet)

Hvis du har matematik på højniveau er forklaring til dette slet, slet, slet ikke nødvendigt. Du kan nøjes med biimplikationer. 

http://www.frividen.dk har masser af videoer om regneregler og andet. 


Svar #2
01. december 2012 af AEBT (Slettet)

Okay tak


Skriv et svar til: Formulering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.