Samfundsfag

HJÆLP! samfundsfag, argumentation

11. december 2012 af MANUELLE (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal argumentere økonomisk og politisk imod Liberal Alliances skatteforslag, som de kommer
til udtryk i citatet nedenfor. Jeg er helt blank, nogen der vil give mig nogle foreslag til hvad en god argumentaion imod det kunne være? tusind tak på forhånd.

Vi har i dag verdens højeste skattetryk, hvilket koster dyrt i konkurrenceevne og arbejdspladser. Liberal Alliance ønsker ikke, at Danmark skal være verdensmester i skattetryk, og derfor vil vi sænke skatten til maks. 40 procent ved helt at afskaffe topskatten og lette bundskatten. Det vil betyde, at det igen bliver attraktivt at tage en uddannelse, være iværksætter og at yde en ekstra indsats på arbejdet. Når vi sænker skatten, mindsker vi samtidig sort arbejde. Lavere skat giver plads til større velstand og gavner alle. Derfor vil Liberal Alliance sænke skatten til 40 procent og helt afskaffe topskatten.


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. december 2012 af Singlefyren (Slettet)

De skriver at de vil lette bundskatten. Det koster dog ufatteligt meget at lette bundskatten.

Desuden passer det måske ikke helt sammen, at de vil sænke bundskatten og samtidig sænke skatten til præcis 40%, idet bundskatten allerede er under 40%. (tænker de mon på skat+arbejdsmarkedsbidrag?)

 De siger at folk vil yde en ekstra indsats, men mon ikke at dem med høj indtægt i forvejen hellere vil arbejde, end slet ikke tjene noget? Ellers har de ret i deres andre betragninger!


Skriv et svar til: HJÆLP! samfundsfag, argumentation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.