Engelsk

UK. Storbritanien, England???

12. december 2012 af shushu2468 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Er der nogle som kan forklare hvad forskellen på UK, Storbritanien, England osv er? Jeg kan ikke rigtig forstå det, og i må gerne komme ind på commenwealth of nation?
-Bare sådan meget kort i et par linjer fordi, at jeg roder rundt  i det. :)


Svar #1
12. december 2012 af shushu2468 (Slettet)

Kom nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu


Brugbart svar (2)

Svar #2
12. december 2012 af rakijovic

England er England.

England, Skotland og Wales = Storbritannien  / Great Britain (i daglig tale kun omtalt som Britain)

Storbritannien +  Nordirland = det Forenede Kongerige (af Storbritannien og Nordirland) / the United Kingdom (of Great Britain and Northern Ireland)

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Svar #3
12. december 2012 af shushu2468 (Slettet)

Synes bare det er lidt forvirrende med alle de kolonier og the commonwealth  :D


Svar #4
12. december 2012 af shushu2468 (Slettet)

Årh tak :D


Brugbart svar (1)

Svar #5
12. december 2012 af rakijovic

Nu var det dig strengt taget ikke forbudt at finde et atlas frem, darling. Eller eventuelt smide "UK" i engelsksprogede Wikis søgemaskine. Det er dét der med at tænke selv...

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Svar #6
12. december 2012 af shushu2468 (Slettet)

Haha hvor sjovt...... ^^ Læs længere oppe... der var andre faktorer, som spillede ind og gjorde det endnu mere forvirrende :)


Brugbart svar (2)

Svar #7
12. december 2012 af Stygotius (Slettet)

GB = England, Skotland og Wales

UK = England, Skotland, Wales og Nordirland

Udtrykket Great Britain blev dannes ved unionen i 1707 da England (herunder Wales) vred armen om på Skotland og "overtalte" dem til at tilslutte sig sammenslutningen. Skotland var næsten bankerot efter det mislykkede projekt ved Panama og havde ikke noget reelt valg. England sagde "Hvis I siger ja, er jeres gæld vores; vi betaler den, og I er reddet."

Derefter blev flaget "Union Jack" skabt; dvs. Englands, Skotlands og Irlands flag lagt oven på hinanden.


Svar #8
13. december 2012 af shushu2468 (Slettet)

Tak for svaret :-) ^^


Skriv et svar til: UK. Storbritanien, England???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.