Teknologi

Verner Panton

17. december 2012 af SaraSuperstar (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg sidder og skal skrive SRP. Mit emne er Verner Panton, og opgaven skal skrives i fagene teknologi og design. Jeg skal i teknologidelen lave en teknologianalyse, hvor der skal være en "Beskrivelse af arbejdesprocesens organisation" - altså hvordan arbejdsprocessen er organiseret. Til det vil jeg benytte et flowdiagram, hvor jeg i hver boks indsætter hvert af de forskellige trin der er under arbejdsprocessen. Jeg kan desværre bare ikke finde nogen steder på hverken nettet eller i bøger, hvor der står noget om deres fremgangsmåde når de producerer stolene (Helt bestemt S-stolen)...

Nogen der kan hjælpe med at henvise til et sted, hvor man kan læse om deres arbejds/fremstillings-proces af s-stolen?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. december 2012 af MaibritG

Casanovamøbler skriver følgende om stolen: "Inspireret af en ubrudt s-kurve, var Panton Chair den første i verden, der blev støbt i ét stykke.

Panton chair blev endeligt lanceret i 1967. Indtil for få år siden blev Panton Chair kun produceret i glasfiber. I dag sælges stolen mest i plast, fordi det er mere miljørigtigt og langt billigere
."

Kilde: http://www.casanovafurniture.dk/shop/verner-panton-chair-2250p.html

 

Dette er godt nok ikke produktionen af selve stolen, men en tilsvarende i fiberglas: http://www.youtube.com/watch?v=4v6CL8CeNpw. Mon ikke, at det potentielt kunne give lidt inspiration.

Ellers er der jo muligheden for at kontakte Vitra omkring fremstillingen af stolen. Om de så vil oplyse dig det, er en anden sag. :)

Held og lykke med din SRP.

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. februar 2013 af furnicons2013 (Slettet)

Hej, Det er en stor glæde for mig, at du er interesseret i at vide om Verner stole. Jeg er webamster af en Online møbelbutik Furnicons og vi designer Verner stoledesign i stor skala. Vores design er i mange farver og i deres bedste pris. Så jeg vil foreslå dig at kontrollere oplysninger om Verner chair i vores butik.


Skriv et svar til: Verner Panton

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.