Engelsk

grammatik

20. december 2012 af silnul (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Jeg vil gerne have lidt hjælp til at løse denne grammatikopgave

 

1 Substantiv (navneord)

2. Verbum (udsagnsord)

3. Adjektiv (tillægsord)

4. Adjektiv (tillægsord)

5. Adverbium (biord)

 

Hvilke ordklasser tilhører nedstående ord (ordklasserne markes ved at sætte et af de 5 tal bag ved ordet)

 

computer til hører ordklasse?

Table tilhører ordklasse?

attractive tilhører ordklasse?

beautifully tilhører ordklasse?

sing tilhører ordklasse?

door tilhører ordklasse?

simple tilhører ordklasse?

often tilhører ordklasse?

enormus tilhører ordklasse?

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. december 2012 af fysikere (Slettet)

du kan bruge Ordboge.com


Brugbart svar (2)

Svar #2
20. december 2012 af hejhejhejhejjj (Slettet)

computer = substantiv

table = substantiv

attractive = adjektiv

beautifully = adverbium

sing  = verbum

door  = substantiv

simple = adjektiv

often = adverbium

enormus = adjektiv

 

Skriv hvis du ønsker en forklaring. :-) 


Brugbart svar (2)

Svar #3
20. december 2012 af rakijovic

#2,

Hvordan skal dét der være en hjælp? Du synes ikke spørgeren skal tvinges til selv at tænke og gøre en indsats (hvor skræmmende og "tidskrævende" det end måtte lyde for nogle teenagere)?

Det ville have været langt mere pædagogisk at sende spørgeren over til fx denne side og derefter be spørgeren komme med sine egne bud. Først dér går man som hjælper ind og løfter sløret over korrekte svar.

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Skriv et svar til: grammatik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.