Programmering

SMS og Chat-sprog

01. januar 2013 af OplysningSøges (Slettet)

HJÆLP! Hvad betyder: 32 ou        Det er skrevet i en chat-besked, og har ALDRIG set det før, og kan ikke regne den ud.

 

HJÆLP PLEASE!


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. januar 2013 af Matrmatikensdag (Slettet)

Kan du skrive lidt mere måske kan jeg hjælpe ?:-p


Svar #2
01. januar 2013 af OplysningSøges (Slettet)

Ok og tusind tak. 

1. chatter: SIF

2. chatter: oversæt venligst - ikke skrap til disse forkortelser

1. chatter: Smart i en fart.

2. chatter: Ked af den faldt til jorden pga. min uvidenhed

1. chatter: er du sikker på du ikke er blond?

2. chatter: Ræverødhåret, tak - håber jeg har lidt hjerne.

1. chatter: 32 ou helt nøjagtigt


Brugbart svar (2)

Svar #3
01. januar 2013 af Matrmatikensdag (Slettet)

Arrrgh, det var mere tænkt på (ou=you) eller (ou= ooou) 32 ooou helt nøjagtigt!
(Ou= ord ud) men tror ikke det hænger sammen med meningen. Håber måske det hjalp dig bare en smule:o

Svar #4
01. januar 2013 af OplysningSøges (Slettet)

Kan desværre slet ikke forstå dit svar. fyldt med underlige tegn i stedet for bogstaver???? 

 

Håber du gider prøve igen?


Brugbart svar (1)

Svar #5
01. januar 2013 af Matrmatikensdag (Slettet)

(Ou=you) eller (ou= ouu som udråbsord) eller (ou= ord ud)
Ved ikke om det kan hjælpe, men håber stærkt på det. Det var mine BYD;-)

Brugbart svar (1)

Svar #6
01. januar 2013 af mette48 (Slettet)

32 ou engelsk vægtenhed ?


Svar #7
01. januar 2013 af OplysningSøges (Slettet)

Tusind tak. Det hjælper en smule. Så mangler jeg bare: 32


Brugbart svar (1)

Svar #8
18. januar 2013 af bummelumbumbum (Slettet)

32 ounzes svarer til en 900-1000 gram, så det referrerer måske til chatterens hjernes vægt.


Skriv et svar til: SMS og Chat-sprog

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.