Programmering

Gem 5 Oplysninger i en fill

13. april 2023 af Wolfstonr (Slettet)


import pickle


DATA_001=input("NAVN              : ")
DATA_002=input("EFTERNAVN         : ")
DATA_003=input("ADRESSE           : ")
DATA_004=input("MOBIL NR.         : ")
DATA_005=input("DATA_LAGER_NAVN   : ")
print("#########################################################")
print(" ")
print("Indtastede oplysninger  :")
print(" ")
print(DATA_001)
print(DATA_002)
print(DATA_003)
print(DATA_004)
print(DATA_005)
print(" ")
print("#########################################################")


with open ("DATA_005.pkl","wb") as date1


pickle.dump(DATA_001,data1)
pickle.dump(DATA_002,data1)
pickle.dump(DATA_003,data1)
pickle.dump(DATA_004,data1)
pickle.dump(DATA_005,data1)

Hvorfor virker det her endeligt ikke ????


Skriv et svar til: Gem 5 Oplysninger i en fill

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.