Programmering

GetAverage C#

14. januar kl. 10:55 af MelanieKM

Hvordan laver man denne GetAverage() metode og får programmet til regne det ud?

Dette er spørgsmålet: 

Write a method GetAverage() to read 3 numbers from keyboard and return their average. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar kl. 11:06 af Christianfslag

static double GetAverage()
{
    double num1 = double.Parse(Console.ReadLine("Enter the first number: "));
    double num2 = double.Parse(Console.ReadLine("Enter the second number: "));
    double num3 = double.Parse(Console.ReadLine("Enter the third number: "));
    return (num1 + num2 + num3) / 3;
}

Dette vil få brugeren til at indtaste tre tal, aflæse disse, og udregne gennemsnittet.

Og så brug 

double average = GetAverage();
Console.WriteLine("The average of the numbers is: " + average);


Svar #2
14. januar kl. 11:21 af MelanieKM

Mit program melder fejl ved ReadLine, ved du hvorfor? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. januar kl. 15:10 af eY47

Console.ReadLine() tager ingen argumenter.
Du skal derfor skrive teksten i en Console.WriteLine() før du laver din Console.ReadLine().

Console.WriteLine("Enter the first number: ");
double num1 = double.Parse(Console.ReadLine());

Console.WriteLine("Enter the second number: ");
double num2 = double.Parse(Console.ReadLine());

Console.WriteLine("Enter the third number: ");
double num3 = double.Parse(Console.ReadLine());


Skriv et svar til: GetAverage C#

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.