Erhvervsret

Lektiehjælper til jura

21. januar 2013 af sweeety1 - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa..  Nogen som vil hjælpe mig min skriftlige prøveeksamen i jura, på videregående uddannelse (og det er online hjælp jeg søger)? Og det er den 7. februar. Håber at der er en som vil hjælpe mig, og betaler gerne for hjælpen..


Brugbart svar (2)

Svar #1
22. januar 2013 af Hoys (Slettet)

Det er nok smart at sige, hvilken uddannelse du går på og, hvilke fag indenfor juraen opgaven vedrører :) 


Svar #2
22. januar 2013 af sweeety1

administrationsbachelor uddannelsen ... det er ikke et bestemt fag indenfor juraen. Skal finde problemstillinger teksten, beskrive det og dermed henføre det til paragraffer..


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. januar 2013 af Hebi

Jeg formoder at du er klar over, at det kaldes ''snyd'' at få hjælp til en skriftlig eksamen ude fra. Ikke at jeg skal spille hellig af den grund, just saying. Men anyway.... Jeg studerer jura på universitetet, men jeg er formentlig ikke nået langt nok til at jeg kan hjælpe dig med din eksamen, men jeg spørger for en god ordens skyld alligevel, hvad faget hedder du skal op i, så jeg har en chance for at vide, om det er noget jeg kan hjælpe dig med eller ej.


Svar #4
22. januar 2013 af sweeety1

ja men det er jo ikke den ordinær eksamen jeg skal til, så derfor er det jo ikke snyd, nu når det er en prøveeksamen?.  Det jeg har haft er; kommunalret, statsret og forvaltningsret.


Skriv et svar til: Lektiehjælper til jura

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.