IT
Vedhæftet fil
1) Hvordan vedhæfter man en PNG-fil direkte ind i svarboksen, uden om SP's forside?
2) Kan en PNG-fil, som ér vedhæftet, trækkes tilbage indenfor de 10 min., man har til at redigere i?
Svar #1
21. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)
1) Hvad mener du med "uden om SP's forside"?
Hvis filen befinder sig på internettet, kan man sikkert blot COPY-PASTE den ind i svarboksen. Hvis filen befinder sig på din harddisk, skal den uploades først til SP.
2) Jeg ved, at et billede, der er COPY-PASTEt ind i svarboksen kan fjernes ved redigering inden for de første 10 min.
Svar #2
21. januar 2013 af SuneChr
Eksempel til nedenstående spørgsmål → Denne tråds # 3
# 1 i tråden "Vedhæftet fil" :
1) Jeg vil gerne have, at illustrationen ikke også skal ligge på SP-forsiden, dér, hvor den ligger, når der klikkes på "vedhæftet fil" i # 3 .
2) Ja, et billede hentet på internettet kan sagtens delete's. Men kan illustrationen, i # 3, fjernes indenfor de 10 min.?
Svar #3
21. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)
#2
Jeg forstår ikke, hvad du mener med SP-forsiden. Mener du, at filen både forekommer i et link som vedlagt fil, og også er direkte synlig uden at man skal downloade noget?

Det var muligt at fjerne og genindsætte dette billede inden for de 10 minutter.
Svar #4
21. januar 2013 af SuneChr
Se vedhæftet.

Det er billedet på denne side, som jeg kalder forsiden, jeg gerne vil, ikke skal ligge der.
Svar #5
21. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)
#4
Så det var det jeg spurgte om: du ønsker ikke både at filen vises rent grafisk samtidig med at der er et link til filen i indlægget?
Det er da ellers en god service, at filen vises, så man som læser ikke behøver rode med at skulle downloade den.
Svar #6
21. januar 2013 af SuneChr
Illustrationen ønskes kun vist i indlægget, uden at skulle klikke efter den.
Ønsket om samme princip, som når man skriver indlæg i LaTeX. Der ligger teksten ikke på forsiden, kun i indlægget, lige til at se. Akkurat som et billede hentet på internettet. Men nu hentes billedet på egen computer og vil gerne have lagt det direkte ind i svarboksen, uden at beskueren behøver klikke efter det.
Ja, undskyld Torben, hvis jeg udtrykker mig lidt klodset, det her er jo heller ikke det store problem.
Værre er det, at skulle bevise: .
Svar #7
21. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)
#6
I tilfældet med LaTeX ligningen indsætter man rent faktisk et link til et andet, eksternt web-site, der fortolker instruktionerne, genererer ligningen rent grafisk, og viser den som et billede i indlægget:
"http://latex.codecogs.com/gif.latex?\int_{0}^{\infty }\frac{dx}{(1+x)\sqrt{x}}=\pi"
Med png-billedet, skal det uploades først til SPs server for overhovedet at være til rådighed, og derfor fremkommer linket med vedlagt fil. Det er så en ekstra service fra SPs side, at man rent faktisk får selve billedet at se med det samme uden at skulle downloade det selv.
Det angivne integral må kunne løses ved substitution: u = √x , du = (1/(2√x)) dx , så
0∫∞ 1/((1+x)√x) dx = 0∫∞ 2/(1+u2) du = 2·[Arctan(u)]∞0 = 2·(π/2) = π
Skriv et svar til: Vedhæftet fil
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
