Engelsk

Ordstilling

26. januar 2013 af hansen1921 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.

 

Jeg har prøvet, at oversætte følgende sætninger, men vil gerne være sikker på om de er rigtigt oversat.

 

1)  Men så brækkede hun armen, og så lærte hun min far og mig den ædle kunst. = then she broke the arm, and she teaches my father and me the noble art.

 

2) Når vi har set TV-avisen, sover min far trygt i lænsestolen. = when we have seen television news, my father sleeps comfortable in the easy chair. 

 

3) Så læser jeg lektier. = then I do my homework

 

4) Selvfølgelig besøger jeg også mine kammerater somme tider. = Of course I also visit my classmates some times.

 

5) Om mandagen spiller jeg badminton, og før jeg går i seng, går jeg en tur med hunden. = On Monday I play badminton, and before I go to bed, I go for a walk with the dog.

 

PÅ FORHÅND TAK.

 

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. januar 2013 af rakijovic

1. However, then she broke the her arm, and (du har glemt at oversætte "så") she teaches (tidskongruens) my father and me the noble art.

2. When  we have seen watched television news the evening news on TV, my father sleeps (eller måske bedre: will have dozed off in his) easy chair (eller: armchair).   3. OK   4. Of course I also visit my classmates some times. (Man skal passe på med "of course"; brugt forkert kan det have en nedladende tone i sig, og er samtalpartneren den krakilske type, kan vedkommende tro man anser vedkommende for idiot som skal have tingene forklaret. Jeg ville skrotte of course og skrive naturally i stedet for, eller endnu bedre: That isn't to say, however, that I don't visit my friends from time to time.).   5. On Mondays I play badminton, and before I go to bed, I go for a walk with the dog. (On Mondays fordi det er en gentagen handling (habitual action); jeg-personen gør disse ting hver mandag, ikke bare den ene mandag.)
- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Skriv et svar til: Ordstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.