Samfundsfag

Hjælp til kildehenvisning SRO!!!

18. marts 2013 af xxnielsxx (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skriver en opgave hvor jeg bruger undersøgelser fra nettet. De tabeller jeg nævner fra undersøgelserne er jeg i tvivl om hvordan jeg skal angive i opgaven. Skal jeg sætte dem ind i teksten, lægge dem som bilag til opgaven, eller bare sætte hjemmesiden ind under kilder og skrive figurens nr.?

Ydermere er hjemmesiden virkelig lang, så jeg tænker på hverdan jeg kan undgå at skrive HELE hjemmesiden i fodnoten, da den fylder monster meget.


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. marts 2013 af Pettson

Har din vejleder / lærer / uddannelsesinstitution udstukket nogen retningslinier for kildehenvisninger? Hvis ja er det selvfølgelig vigtigt at følge dem. Tænk på, at din opgave skal være formuleret sådan, at en 'udenforstående' kan læse den og følge din argumentation. Hvis det er en enkelt figur, du refererer til, vil det være 'læservenligt' at gengive den i opgaven, evt. som bilag, så læseren slipper for selv at gå på nettet. Hvis du henviser til en dynamisk hjemmesiden, kan figuren være forsvundet, siden du lokaliserede den. Du kan evt. læse generelle betragtninger om litteraturlisterwww.skrivOpgave.dk. Her er der oven i købet en LitteraturlisteAutomat.


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. marts 2013 af Mirob (Slettet)

Hvis et link er meget meget langt, så kan det forkortes med tinyurl.com :)


Skriv et svar til: Hjælp til kildehenvisning SRO!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.