Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

DISKUTER i SRP

19. marts 2013 af Amril (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. I SRP har jeg følgende længe:

 

Beskriv = 2 sider

Redegør = 2,5 sider

 

Analyser = 10 sider

 

Diskuter = 2 sider

 

Vurder = 3 sider

 

Alle sidetal er ren tekst uden billeder. Er det en god fordeling? Jeg tænker, at på 1. taxonomiske niveau har jeg 5,5 sider, på det andet har jeg 10, og på det 3. har jeg 5.... ? 

 

Tak på forhånd. 


Skriv et svar til: DISKUTER i SRP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.