Andre fag

Gymnasieklasseskift - HJÆLP

29. juli 2013 af proffesor (Slettet)

Hej,

Jeg har virkelig, virkelig brug for hjælp:

 

Jeg skal starte på STX. I en klasse jeg ikke helt bryder mig om, (her er jeg et forfærdeligt menneske og dømmer dem selvom jeg ikke har mødt de fleste før) Jeg syntes slet ikke jeg føler mig engageret og positiv omkring at starte i denne klasse, og tror heler ikke jeg ville syntes det var sjovt da det fleste er meget 'nørdet' og en helt anden type end mig. 

Der er også en anden klasse, på samme studieretning, som jeg syntes er verdensklasse. Massere mennesker jeg ved er super fede, (har mødt de fleste,) og kan virkelig forestlle mig selv i den klasse.

 

Spørgsmålet er så, om det er muligt at skifte til den anden klasse, og ville det være en dum idé? 

 

Hvor vigtigt er det, at ens klasse er fyldt med smukke, populære mennesker, frem for 'gangster-agtige drenge, og indadvendte piger?

Jeg er meget i tvivl, og dette er et dybt seriøst spørgsmål, selvom jeg føler mig lidt som et dårligt mennesker, som dømmer på den måde.

 

Hvad ville i gøre?


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. juli 2013 af Pettson

Hvad er dit formål med at tage en gymnasieuddannelse?


Svar #2
30. juli 2013 af proffesor (Slettet)

Du har fuldstændig ret, og det er jo selvfølgelig uddanelse perspektivet der skal være hovedårsagen til at tage en gymnasiel uddanelse, og det er det også.

Jeg vil bare gerne sikre mig en bedre tid, end i folkeskolen...

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. august 2013 af Scherz (Slettet)

Du kan skifte klasse efter grundforløbet til december/januar, hvor man kan skifte studieretning.


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. august 2013 af YesMe

Hvis du allerede skal starte på STX, lærer du at kende studieretninger bedre under grundforløbet, som varer omkring 5 mdr. Efter dette forløb, kan du beslutte dig hvilken linje, du har tænkt dig at læse sammen med nogle du måske kender. Jeg brød selv ikke om min grundforløb, men det blev bedre efter at have valgt den rigtige linje, jeg ville læse. 

Du skal være dig selv på gymnasiet. Vær' åben og stærk.


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. august 2013 af 123434

0# Kender du dem, du skal gå i klasse sammen med. Jeg kunne aldrig forestille mig, at der var nogen, der ville stemple dig som et forfærdeligt menneske uden at kende dig. Du er ikke startet i klassen endnu, måske kommer du til at trives godt alligevel. Giv klassen en chance, du er knapt nok startet endnu. På en arbejdsplads/gymnasie vil der altid være folk som er anderledes end en selv. Der vil altid være folk man snakker godt/ mindre godt med. Det er helt naturligt. Jeg ville råde dig til at vælge de fag, som du skal bruge til drømmeuddannelsen, og måske ikke tænke så meget på det med hvilken klasse du går i. Prøv at se om du kan få venner i alle klasser/årgange. Hvis du virkelig kommer til at få det skidt, så må du finde nogle at snakke med. Det er dit  ansvar at få de 3 år til at blive en succes.


Skriv et svar til: Gymnasieklasseskift - HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.