Spansk

5 små sætninger på spansk

26. august 2013 af Natasha94 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan fortælle mig, hvor jeg har oversat forkert, hvis i kan spotte nogle fejl? På forhånd tak! :-)

11. Vi skal rejse til Nordspanien den femte januar

- viajamos va a norte de españa la quinte de la enero

12. Fru paca er naboen
- Los paca es el vecino 

13. Hr og fru benítz er min onkel og tante
-Los Benítz es mi tío y tía

14. Tandlægen spiller guitar om mandagen, og han spiller basketball om torsdagen
- El dentista tocar la guitarra si el lunes, y juega el baloncesto si el jueves

15.  Journalisten har lyst hår, og hans børn har grønne øjne
- El periodista ha pelo rubio, y el hijos ha ojos verdes


Svar #1
27. august 2013 af Natasha94 (Slettet)

Nogen der kan hjælpe?? 


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2013 af jbmm (Slettet)

11. Vi skal rejse til Nordspanien den femte januar
- viajamos va al norte de españa la quinte de la el cinco de enero
vamos a ir a, viajaremos a, vamos a viajar a m.fl.

12. Fru paca er naboen
- Los paca es e vecinol La señora Paca es la vecina 

13. Hr og fru benítz er min onkel og tante
-Los Benítz es son mi tío y tía (eller: mis tíos)

14. Tandlægen spiller guitar om mandagen, og han spiller basketball om torsdagen
- El dentista tocarskal bøjes! la guitarra si el los lunes, y juega el baloncesto si el los jueves
om mandagen (=hver mandag) = los lunes ('om' skal IKKE vedtages ved ugedage)
'el lunes' = mandag

15.  Journalisten har lyst hår, og hans børn har grønne øjne
- El periodista ha tiene el pelo rubio, y el sus hijos ha tienen los ojos verdes
'ha' bruges kun i før nutid (ha comido)
tener = have/eje


Skriv et svar til: 5 små sætninger på spansk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.