Andre fag

parentesregning

28. august 2013 af DortheLise (Slettet)

2(a+4)  skal man gange når der ikke er gangetegn foran parentesen ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2013 af Gliates (Slettet)

#0

Spørgsmålet hører under emnet "Matematik"

2(a+4) eller  2•(a+4)

= 2•a+8 eller 2a+8

 

Spørg endelig, hvis der noget som du ikke forstår

 

 

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. august 2013 af SuneChr

Det er altid underforstået, at

a  =  1·a

a(b + c)  =  a·(b + c)

ab + ac  =  a·b + a·c

men naturligvis ikke

56  =  5·6


Skriv et svar til: parentesregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.