Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Diskuterende underspørgsmål

26. november 2013 af chasp (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!

Jeg er, af mine vejledere, blevet bedt om at lave en mulig problemformulering, så de kan se i hvilken retning jeg vil skrive min srp. Min overordnede problemformulering lyder foreløbigt således: Har kost og træning betydning for muskelvækst?

Hertil har jeg skrevet 6 underspørgsmål, men jeg synes der mangler noget diskuterende. Er der evt. nogle af jer der har idéer til diskuterende underspørgsmål til dette emne :-)?

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2013 af tobiascl94

Jeg ville først og fremmest gøre min problemformulering bredere. "Har kost og træning betydning for muskelvækst" er jo i virkeligheden et underspørgsmål der næsten kan besvares med ja/nej. Det er selvfølgelig op til dig men jeg ville mene at du skal lave en meget bredere problemformulering.


Svar #2
26. november 2013 af chasp (Slettet)

ja, det har jeg også tænkt over, men er i tvivl om hvordan jeg skal formulere det. Mit overordnede emne er kosten, og træningens betydning for muskelvæksten, så deraf denne problemformulering. Når det også er sagt, er det mine vejledere der laver den færdige problemformulering, dette er mere bare for at pege dem i den retning jeg vil. :-)


Skriv et svar til: Diskuterende underspørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.