Andre fag

Gymnasium

23. december 2013 af Evasw (Slettet)
Hej derude!
Jeg har her for tiden irriteret mig selv, ved hele tiden,at tænke på om jeg er god nok til, at komme ind på et gymnasium.
Jeg har et gennemsnit på 4.5 sidste år var den på 5.5, så jeg er faldet en del. Min vejleder siger jeg skal tage en 10.klasse først, da det er bedst, men det vil jeg simpelthen ikke, da jeg er i forvejen et år ældre end andre. Er der nogle af jer som har et gennemsnit som mit eller mindre, og som er kommet ind på et gymnasium?

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. december 2013 af 123434 (Slettet)

Hej Sandy

Jeg ved ikke, om du er bedst til eksamener eller almindelig standpunktskarakterer

Hvis du er rigtig god til eksaminer, så var det måske en mulighed at vælge hf

Efter hvad jeg kan læse så vil du gerne være hurtigt færdig

10.klasse+hf=3 år

STX=3 år

Så måske skulle du overveje 10.klasse+hf

Husk at der er andre muligheder end STX.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. december 2013 af 123434 (Slettet)

Hej Sandy

Jeg ved ikke, om du er bedst til eksamener eller almindelig standpunktskarakterer

Hvis du er rigtig god til eksaminer, så var det måske en mulighed at vælge hf

Efter hvad jeg kan læse så vil du gerne være hurtigt færdig

10.klasse+hf=3 år

STX=3 år

Så måske skulle du overveje 10.klasse+hf

Husk at der er andre muligheder end STX.


Svar #3
24. december 2013 af Evasw (Slettet)

Det kunne overvejes!
Tusind tak for svar!

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. marts 2014 af nz5

Hej.

Det er meget forskelligt fra person til person, og hvad de opnår efter de er gået ud af gymnasiet. Jeg kendte et par stykker som tog til optagelsesprøven, og den bestod de. De klarede sig fint gennem gymnasiet.

Hvis du virkelig gerne vil på gymnasiet, skal du arbejde hårdt for dit snit! Der kræves en del på sådan en 3-årig STX/HHX eller HTX. Alt afhængig af hvad hvilke fag du interesserer dig for.
Ved du hvilket gym du vil på? 


Skriv et svar til: Gymnasium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.