Spansk

Førnutid og nutid

26. januar 2014 af ryaan (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle derude, søger en som vil hjælpe med at rette det jeg har skrevet på spansk. Det skal siges at jeg også har brugt google translate til noget af det da jeg ikke er så god til spansk, har også brugt ordbog.

I min fritid bruger jeg en hel del tid på at være sammen med mine venner, mine venner er alt for mig de er der hver gang når jeg allermest har brug for det. Vennerne kan jeg lide at spille basketball sammen med. Jeg interessere mig meget for basketball, bruger meget tid på det i min fritid. Ellers er jeg en ganske almindelig dreng som prøver at holde mig i form, træner 2-3 gange om ugen styrketræning. I min fritid bruger jeg også meget tid på familien, det er faktisk dem som jeg bruger mest tid på i min fritid. så er jeg også med i en kursus som hedder team succes, de hjælper unge mennesker til at tro på hvad de vil senere hen i livet. For nogle år siden da jeg lige blev 13 år gammel kunne jeg rigtig godt lide at tage i byen med vennerne næsten hver 2. dag, vi brugte altid en hel masse penge på tøj, biograf, mad og slik. Men det var virkelig gode tider dengang, man have så meget fritid. Nu er jeg begyndt med ikke at have så meget fritid, men jeg overlever heldigvis. Det er så hvad jeg tidligere har lavet i min fritid, og hvad jeg nu laver i min fritid efter skole og weekenden.

En mi tiempo libre, uso mucho tiempo para estar con mis amigos, mis amigos son todo lo que  hay para mí y que están ahí cuando más lo necesite cada vez me gusta jugar al baloncesto con los amigos. yo me interesa mucho el baloncesto, pasado mucho tiempo en ello en mi tiempo libre. Además de eso soy un chico normal que trata de mantenerse en forma, 2 - 3 veces a la semana la musculación. En mi tiempo libre, también utilizo un montón de tiempo en la familia, pero en realidad paso el mayor tiempo con ellos. Así, también estoy participando en un curso llamado éxito del equipo, ayudan a los jóvenes a creer en lo que harán más adelante en su vida. Unos años atrás, cuando tenía sólo 13 años, podría realmente quiere tomar en la ciudad con amigos casi todos los 2. Hoy en día, siempre pasamos un montón de dinero en ropa, cine, comida y dulces. Pero era muy buenos tiempos en aquel entonces, tienes mucho tiempo libre. Ahora estoy empezando a no tener tanto tiempo libre, pero afortunadamente sobrevive. Es lo que he creado en mi tiempo libre, y lo que ahora hago en mi tiempo libre después de la escuela y los fines de semana.

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2014 af jbmm

Tror du, at du får mere hjælp ved at spørge om det samme flere gange?

Mit svar og hjælp findes her:

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1436552


Skriv et svar til: Førnutid og nutid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.