Erhvervscase

Optimering for den knækkede afsætningsfunktion

27. januar 2014 af Catharina4444 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg sidder og skal have isoleret Q ud fra MR = MC

Min MC = 0,24Q + 3280

Jeg har 2 MR

MR1 = -1Q+4600

MR2 = -1,2Q + 7000

Hvordan får jeg isoleret Q her ?


Skriv et svar til: Optimering for den knækkede afsætningsfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.