Andre fag

Ti N-spire

28. februar 2014 af Sangi (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Nogen der ved hvordan man definere en ligning med uligheder uden at teknikken bliver irriteret(i TI n-spire case student)? :O

f(x)=(x^(2)-8)*ln(x), x>0 

ligningen!!.... 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2014 af mathon

                                        En ulighed er ikke en ligning.


Svar #2
28. februar 2014 af Sangi (Slettet)

Ja men kan stadig ikke definiere hvis man vil finde f(x)=0 :( hvad gør man så???


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2014 af mathon

    Define f(x)=(x^2-8)*ln(x) |x>0

    solve(f(x)=0,x)


Svar #4
01. marts 2014 af Sangi (Slettet)

aaww... mange taark :) 


Skriv et svar til: Ti N-spire

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.