Engelsk

Oversætter program?

12. februar 2006 af marketing (Slettet)
Hejsa.

Ville spørge om der er nogen der kender til oversættelses hjemmesider der kan oversætte Engelsk tekst til dansk?

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2006 af Herter (Slettet)

http://www.translation-guide.com/free_online_translators.php?from=English&to=Danish


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. februar 2006 af Mac3 (Slettet)

Ja, den er effektiv:

my child is very dear to me =
mig barn er nok så allerkærest hen til mig

oblivion = oblivion

bagpipe = hind part, hind quarters


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. februar 2006 af Herter (Slettet)

#2

desværre er standarden af gratis oversættere ikke særlig god ;)

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. februar 2006 af tobias-p (Slettet)

Der er en side der hedder ordbogen.com som er rigtig rigtig god. men for at slå mere end 2 ord op i døgnet skal man kæbe abbonnement. men det koster vidst kun 50 kr. pr. år!

ellers kan man jo anskaffe sig gyldendals røde ordbøger til computeren! de er også gode!

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. februar 2006 af Katen (Slettet)

Jeg vil også anbefale ordbogen.com - har selv gyldendals de røde på pc'en, men når den giver op, kan ordbogencom tit hjælpe.

Kath.

Skriv et svar til: Oversætter program?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.