Engelsk

Oversættelse!

16. februar 2006 af Joz! (Slettet)
Er der en der vil være rigtig sød, at oversætte den her for mig?! Det håber jeg..

Hun blev også set på nært hold d. 20. aug. 1952, da Mrs Greta Finlay, som bor i Inverness, sad ved sin campingvogn på en parkeringsplads ved Torr Point. Hun hørte en plasken i vandet og så uhyret dukke op lige foran sig, så nær ved bredden, at hun erklærer, at hun >>kunne have ramt Nessie med en sten.(=pebble)

Nessie jagtes idag af prefessionelle "monster-hunters", som udforsker søen med sonarudstyr og små ubåde , der er udstyret med infrarøde kameraer. En sonar opfangede et væsen, som udsendte luftbobler og bevægede sig med stor fart gennem vandet. Var Nessie fundet? Aviserne var begejstrede, men tanken blev afvist(=rejected) af videnskabsmænd fra British Museum, som mente, at det var en træstamme, som for gennem vandet på grund af gasudvikling(=gasification) i dens rådnende indre(=interior).

Det lyder rimeligt. Men hvis man sidder med sit kamera på søbredden en tidlig sommermorgen, mens morgentågerne indhyller(=shrouds) søen i en uvirkelig stemning, kan man ikke undgå at lægge mærke til de sære krusninger på vandoverfladen. Og selvom man naturligvis ikke er overtroisk, ville det igrunden ikke forbavse en at se et lille hovede, på en lang, smidig hals dukke op af vandet.

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2006 af Græskar (Slettet)

Du kommer længst, hvis du først selv kommer med et bud.

Svar #2
17. februar 2006 af Joz! (Slettet)

Ja.. I know.. men jeg har nemlig ik tid til at lave den.. det er mere derfor.. =/ Håber VIRKELIG der er en der gider tage sig tid til det.. ved det er meget.. men allegevel?!..

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. februar 2006 af Romulus (Slettet)

#2
Håber og tror ingen vil oversætte det for dig, det er umanerlig dårlig skik og det går klart imod SP's princip. Du må selv gøre et forsøg og der er muligvis nogle, der kan hjælpe dig efterfølgende.

Svar #4
17. februar 2006 af Joz! (Slettet)

Ved sgu da godt det er dårlig skik.. men har SÅ meget brug for det.. det var også mere hvis folk havde lavet den, eller havde lyst..

Brugbart svar (0)

Svar #5
17. februar 2006 af Mac3 (Slettet)

Ja, jeg er helt enig med #3. Jeg håber ikke, du får hjælp til dette.

Kunne du ikke overveje simpelthen at acceptere, at du ikke har tid til at lave den og så bede din lærer om udsættelse?? Det er ikke verdens undergang at mangle en enkelt aflevering.

Skriv et svar til: Oversættelse!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.