Andre fag

Ungdom og kønsroller

20. februar 2006 af gudrun (Slettet)
Hej.. Jeg skal skrive et frit essay om ungdom og kønsroller og kunne godt tænke mig nogle inspirerende kommentarer til emnet...

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2006 af kaki (Slettet)

er der et bestemt periode du skal skrive om

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. februar 2006 af SomeOneMore (Slettet)

Ungdommens kønsroller er meget mere flydende.. mænd bliver (generelt) mere og mere metroseksuelle, laver mere "kvinde-arbejde" både i hjemmet og på jobbet, og modsat, unge piger er (igen generelt) nok lidt mere erhvervsbevidste, og vil have finere stilling.

Prøv at tage udgangspunkt i dig selv og dine nærmeste: Går du og drømmer om et halvdagsjob, og en familie på mindst 4, som du så kan gå hjemme og varte op mens du kun har halvdagsjob?, eller vil du også ud og bidrage til en livstil af ønsket kvalitet (højere indkomst). Skal din engang kommende samlever/ægtefælde blot være af den type, der kommer hjem kl. 17:30 efter en hård dags arbejde, og smækker sig ned i lænestolen, og overlader alt det huslige; opvask, madlavning, rengøring, børnepasning etc. til dig?

Og hvordan har dine venner/venninder det med det?

håber det hjalp dig lidt på vej

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2006 af 150972 (Slettet)

Jeg vil tildels give #2 ret. Men det kunne nu være meget interessant at undersøge ungdommens ønske om kønsroller med de reelle kønsroller. Det har vist sig at på trods af ligestillingeskampagner, vælger mange typisk når der kommer børn, en traditionel kønsrollefordeling.

Du kan låne bøger om emnet på biblioteket. Kig under sociologi.

Held og lykke!

Skriv et svar til: Ungdom og kønsroller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.