Andre fag

basta cosi?

25. februar 2006 af bruger på studi.dk (Slettet)
Hvad betyder 'basta cosi'?
Det er vist nok italiensk.

Svar #1
25. februar 2006 af bruger på studi.dk (Slettet)

Babelfish oversætter det som: enough cosi, hvilket ikke siger så meget.

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. februar 2009 af bluesmoelf (Slettet)

Basta = nok

Cosi = således

cosí = så

cosí = i den grad

cosí = sådan

Ved ikke om det var til nogen hjælp...


Skriv et svar til: basta cosi?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.