Engelsk
Oversættelse
08. maj 2006 af
tiinaa (Slettet)
Nogen der kunne have lyst til at rette for iøjenfaldelde fejl. Engelsk er ikke min stærke side. :)
Bankrøveriet
For et par år siden besøgte 3 mænd at begå røveri mod (to rob) en skotsk bank. De parkerede deres bil uden for banken og gik ind. Uheldigvis sad de fast (to get stuck) i svingdøren og måtte befris af personalet (the staff). Efter at have takket alle forlod de bygningen.
Et par minutter efter vendte de tilbage og meddelte, at det var et bankrøveri, men ingen af personalet troede på dem. Hun var overbevist om, at det var en practical joke. Bandelederen nedsatte ( to reduce) så sit krav, først til £ 500, så til £ 50, og til sidst til £ 5. På (by) dette tidspunkt var kassereren ved at flække af grin.
''''''''''''''''''''''''''''''''''
Så sprang en af mændene over skranken, men uheldigvis landede han i en papirkurv og forstuvede ankelen. Den stakkels mand blev båret ud af banken af sine to kammerater og to mand fra banken og anbragt på bagsædet af flugtbilen (getaway car). Efter at have takket for hjælpen kørte røverne af sted.
Some years ago three men tried to commit a robbery against a Scottish bank. They parked their car outside the bank and went in. Unfortunately there were stocked in the swing door and were allowed to be released by the staff. After thanking to all, they leaved the building.
Some minutes later they went back and informed, is was a robbery, but nobody of the staff believed them. She was convinced about it was a practical joke. Then the gang leader reduced his demand, first on £500, then £50, and at last £ 5. By this time, the cashier was laughing out loud.
Then one of the men jumped over the barrier, but unfortunately he landed in the wastepaper basket and sprained his ankles. The poor man was carried out of the bank by his two friends and two men from the bank and placed on the backseat of the getaway car. After thanking for the help, the robbers went away.
Bankrøveriet
For et par år siden besøgte 3 mænd at begå røveri mod (to rob) en skotsk bank. De parkerede deres bil uden for banken og gik ind. Uheldigvis sad de fast (to get stuck) i svingdøren og måtte befris af personalet (the staff). Efter at have takket alle forlod de bygningen.
Et par minutter efter vendte de tilbage og meddelte, at det var et bankrøveri, men ingen af personalet troede på dem. Hun var overbevist om, at det var en practical joke. Bandelederen nedsatte ( to reduce) så sit krav, først til £ 500, så til £ 50, og til sidst til £ 5. På (by) dette tidspunkt var kassereren ved at flække af grin.
''''''''''''''''''''''''''''''''''
Så sprang en af mændene over skranken, men uheldigvis landede han i en papirkurv og forstuvede ankelen. Den stakkels mand blev båret ud af banken af sine to kammerater og to mand fra banken og anbragt på bagsædet af flugtbilen (getaway car). Efter at have takket for hjælpen kørte røverne af sted.
Some years ago three men tried to commit a robbery against a Scottish bank. They parked their car outside the bank and went in. Unfortunately there were stocked in the swing door and were allowed to be released by the staff. After thanking to all, they leaved the building.
Some minutes later they went back and informed, is was a robbery, but nobody of the staff believed them. She was convinced about it was a practical joke. Then the gang leader reduced his demand, first on £500, then £50, and at last £ 5. By this time, the cashier was laughing out loud.
Then one of the men jumped over the barrier, but unfortunately he landed in the wastepaper basket and sprained his ankles. The poor man was carried out of the bank by his two friends and two men from the bank and placed on the backseat of the getaway car. After thanking for the help, the robbers went away.
Svar #1
09. maj 2006 af Fingersen (Slettet)
Some years ago(,) three men tried to /commit a/ rob/bery against/ a Scottish bank.
They parked their car outside the bank and /went in/(entered). Unfortunately the/re were stocked/(y got stuck) in the swing door and /were allowed/(had) to be /released/(freed) by the staff.
After thanking /to/ all, they le/aved/(ft) the building.
Some minutes later they went back and informed/, is/(that it) was a robbery, but no/body/(ne) of the staff (members) believed them.
/She was/(They were) convinced /about/(that) it was a practical joke.
(At first) /Then/ the gang leader reduced his demand/, first on/(to) £500, then £50/,/ and /at last/(finally to) £ 5.
By /this time/(then), the cashier was /laughing out loud/(bursting with laughter).
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
They parked their car outside the bank and /went in/(entered). Unfortunately the/re were stocked/(y got stuck) in the swing door and /were allowed/(had) to be /released/(freed) by the staff.
After thanking /to/ all, they le/aved/(ft) the building.
Some minutes later they went back and informed/, is/(that it) was a robbery, but no/body/(ne) of the staff (members) believed them.
/She was/(They were) convinced /about/(that) it was a practical joke.
(At first) /Then/ the gang leader reduced his demand/, first on/(to) £500, then £50/,/ and /at last/(finally to) £ 5.
By /this time/(then), the cashier was /laughing out loud/(bursting with laughter).
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Skriv et svar til: Oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
