Andre fag
Cyanid.
Svar #2
10. maj 2006 af taniaandersen (Slettet)
Jeg er da sikker på det kan købes et sted?
Svar #3
10. maj 2006 af Marcus (Slettet)
Trak du noget du ik vil op i eller hvad skal det bruges til? :)
Svar #4
10. maj 2006 af taniaandersen (Slettet)
Men jeg kunne da godt tænke mig at udføre nogle forsæg med stoffet. Er du sikker på, at jeg ikke kan købe det? På et apotek?
Svar #5
10. maj 2006 af Philosophia (Slettet)
Men det skader vel ikke at spørger din lære for en sikkerheds skyld :)
Svar #7
10. maj 2006 af 1. Charlotte (Slettet)
Hvis det er biologisk: Der er nogle planter, der kan producere cyanogene glykosider, hvis dyr spiser af planten vil cyanid dannes af de cyanogene glykosider.
Svar #8
10. maj 2006 af taniaandersen (Slettet)
Jamen, hvis dyren spiser det, kan jeg jo ikke bruge det?
Svar #9
10. maj 2006 af AllstarHo (Slettet)
Men klø på - det kan være du er heldig!=)
Svar #10
11. maj 2006 af Larsendrengen (Slettet)
Nitroglycerin kan du heller ikke købe, og hvis du tænker dig om ved du sikkert også hvorfor. Men det er jo ikke så svært at fremstille, men det er kun for erfarne folk og med rette udstyr som fremstiller det.
Svar #11
11. maj 2006 af Eagle-Eye (Slettet)
Svar #12
11. maj 2006 af Eagle-Eye (Slettet)
//JJ
Svar #13
11. maj 2006 af Eagle-Eye (Slettet)
De cyanogene glykosider findes f.eks. i frø fra æbler og pærer.
Hvis du på nogen måde vil finde eller "fremstille" Cyanid, skal du finde dig noget Bittermandelolie, eller kerner fra enten Abrikos eller Fersken, for det meste drejer det sig kun om Mg/G Cyanid..
Svar #14
11. maj 2006 af Eagle-Eye (Slettet)
Svar #15
11. maj 2006 af Doven stræber (Slettet)
Hvis dette udsagn er sandt, og reaktioner er spontan, så må rugbrød med hørfrø nødvendigvis være dødeligt...
Svar #17
11. maj 2006 af Larsendrengen (Slettet)
http://www.bioinfo.kvl.dk/artikler/giftigterbedst.aspx
Svar #18
11. maj 2006 af Doven stræber (Slettet)
Prøv at lokke din kemilærer til at skaffe dig noget blåsyre :P
Svar #19
11. maj 2006 af Eagle-Eye (Slettet)
Prøv at spise lidt for gamle mandler - de bitre mandler. Det er dry stuff, og desuden er smagsoplevelsen ikke af guder. I princippet burde være muligt at fremstille det selv.
Desuden var rugbrød et dårligt eksempel.
Svar #20
11. maj 2006 af Doven stræber (Slettet)