Andre fag

Metadigt

08. januar 2004 af SP anonym (Slettet)
Nogen som ved hvad et metadigt er???? Gerne hurtigt svar tak..

Svar #1
08. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Har lige prøvet at slå det op både i betydnings- og fremmedordbog...

Meta= hen til, iblandt, efter, senere end, på den anden side; ud over; udtrykker tit overgang, forandring...

Digt= litterær tekst der er skrevet i korte linjer, ofte med rim og bestemt rytme..

Metadigt= litterær tekst der udtrykker en forandring eller overgang...

- Hvilket emne har i om??

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. januar 2004 af 404error (Slettet)

Et metadigt er et digt om at digte.

Svar #3
09. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Jamen det forstår jeg ikke...

Jeg slog disse ord op, er du sikker? Kan du forklare det lidt nærmere?

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. januar 2004 af 404error (Slettet)

Se i fremmedordbogen under 'metapoesi'.

Svar #5
09. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

til Zorr0...

Vi har om Emil Bønnelyckes "vestergade" og vil gerne inkludere i min stil at det er et meta digt, men ved ikke hvordan... nogle forslag?

Svar #6
09. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Du er jo en Lektieguru....

Tak, du er fandme en stand up guy

Svar #7
09. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

nææhh.... jeg kender det ikke du, men put det ind under noget analyse!

Hvis du er inde og vende ved sproget, så redegør pludseligt for at det er et metadigt, som udspringer fra metapoesien.... bla bla bla!

Jeg ved det ikke, sådan ville jeg nok gøre det, men det er jo også bare Mexicos frelser!

Brugbart svar (0)

Svar #8
09. januar 2004 af Slacz Maci (Slettet)

Well, metapoesi er poesi om poesi..

Vil vel regne med det er det du mener med et meta-digt :)

Skriv et svar til: Metadigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.