Engelsk
Plz help me
14. maj 2006 af
tobeornottobe (Slettet)
Er der nogen der kan rette den her??? Sofia har rettet en del!!
________________
After a lot of opposition, Mr. Roger Hedlund accepts his wife’s idea about going away and doing something this weekend. They agree to go to Grand Rapids. On their way to Grand Rapids, Roger turns around and heads back, due to the fact that he is worry about his two teenage daughters.
When they arrive at the country, they notice many cars. In their country, all of the traffic is turning in at their driveway. The music is too loud. Roger and his wife are surprised and confused. They cannot believe, all these things are happing in their house.
They think about turning around and forgetting everything about this. They are in a desperate situation. Roger doesn’t know what to do. He decides to go over and see what’s going on.
There are some kids, who are passing their cigarettes around. His own little girl, Martha, is one of them. Roger can’t believe his eyes; his sweet little daughter is smoking. Roger doesn’t know if he is going to allow this. He is getting tired of being a dad! He wants to take his wife and get away.
________________
After a lot of opposition, Mr. Roger Hedlund accepts his wife’s idea about going away and doing something this weekend. They agree to go to Grand Rapids. On their way to Grand Rapids, Roger turns around and heads back, due to the fact that he is worry about his two teenage daughters.
When they arrive at the country, they notice many cars. In their country, all of the traffic is turning in at their driveway. The music is too loud. Roger and his wife are surprised and confused. They cannot believe, all these things are happing in their house.
They think about turning around and forgetting everything about this. They are in a desperate situation. Roger doesn’t know what to do. He decides to go over and see what’s going on.
There are some kids, who are passing their cigarettes around. His own little girl, Martha, is one of them. Roger can’t believe his eyes; his sweet little daughter is smoking. Roger doesn’t know if he is going to allow this. He is getting tired of being a dad! He wants to take his wife and get away.
Svar #2
14. maj 2006 af Noon (Slettet)
"He is worry" = he is worried
"When they arrive at the country...all the traffic is turning in at their driveway" =RETTES TIL= when they arrive at the village they notice many cars and they are all turning in at their driveway"
JEG HAR FORKORTET SÆTNINGEN, DA DEN
ELLERS BLIVER VRØVLET!
"are happing" = are happening
Pas på med kommaerne! For det er yderst sjældent, man sætter kommaer i engelsk grammatik.
Håber du kan bruge det! :-)
"When they arrive at the country...all the traffic is turning in at their driveway" =RETTES TIL= when they arrive at the village they notice many cars and they are all turning in at their driveway"
JEG HAR FORKORTET SÆTNINGEN, DA DEN
ELLERS BLIVER VRØVLET!
"are happing" = are happening
Pas på med kommaerne! For det er yderst sjældent, man sætter kommaer i engelsk grammatik.
Håber du kan bruge det! :-)
Svar #3
14. maj 2006 af ziimx (Slettet)
kan jeg godt NIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGERNIGGER NIGGER NIGGER
Skriv et svar til: Plz help me
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
