Andre fag

Bagefter?

20. maj 2006 af sjusser (Slettet)
Hej.

Hvad skal i når i er færdige med den gymnasiale uddannelse?
Hvad vælger i at søge ind på og hvor?
Jeg regner med at søge ind på medicinsk bioteknologi. andre der også gerne vil det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2006 af jammal (Slettet)

#1: Er det i odense?

jeg ved ikke hvad jeg skal vælge...Det hele afhænger af mit snit.

En ting er sikkert: Jeg skal holde et sabbatår

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2006 af Chimer (Slettet)

Ingen sabat år til mig... om et års tid er jeg færdig med HTX, derefter op til KU med det sammen og læse fysik i tre år, derefter specialisere mig i astrofysik :D

evt. en doktorgrad :P


Svar #3
20. maj 2006 af sjusser (Slettet)

nej det er i Aalborg. for mener det er det eneste sted de har den. Synes bare at det er lækkert at det næsten er fuldstændig forskningbaseret når man er færdig med sin bachelor

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. maj 2006 af Thork (Slettet)

Sabbatår, nej tak :)

Molekylær biologi på AU til september..

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. maj 2006 af NuclearWarhead (Slettet)

Latin på KU efter sommerferien :) Og så græsk sidefag når den tid kommer (buhu, hvorfor har de ikke en kombiuddannelse i København?)

Brugbart svar (0)

Svar #6
20. maj 2006 af Draagslag (Slettet)

#0
Der skal arbejdes efter sommerferien, evt. som folkeskolevikar, indtil april, hvor den står på værnepligt i livgarden. Når jeg kommer hjem fra militær, og såfremt jeg ikke vælger at lade mid udstationere, så skal der nok læses matematik på KU.

Brugbart svar (0)

Svar #7
20. maj 2006 af Dr. MolBio (Slettet)

#4: Yessir! Super uddannelse.. :-)

Brugbart svar (0)

Svar #8
20. maj 2006 af Liquidizer (Slettet)

Bioteknologi på AU

Brugbart svar (0)

Svar #9
20. maj 2006 af USyay (Slettet)

Respekt for jer der går i gang lige efter gymnasiet. Det er Bertel Haarder glad for da;)
Efter ferien skal jeg på et efterårsophold på Gerlev Idrætshøjskole ved Slagelse(betyder godt nok ikke Slagelse håndboldhold får min støtte..hehe) Bagefter står jeg lidt imellem medicin og idræt...der er så mange spændende valgmuligheder;)

Brugbart svar (0)

Svar #10
20. maj 2006 af Liquidizer (Slettet)

#9

Irriterer mig at jeg skal gøre den mand glad. Lige før jeg tager et sabbatår bare for at være imod. Hehe. Men er nu så glad for at gå i skole.

Brugbart svar (0)

Svar #11
20. maj 2006 af pep86 (Slettet)

Hmm... tager først et sabbatår hvor jeg skal arbejde på en dansk restaurant i Tokyo. Glæder mig helt vildt. skal rejse 1.september
Næste skoleår skal jeg nok læse fysik på Århus Uni. Ved endnu ikke helt om sidefaget bliver astronomi, tysk eller matematik

Brugbart svar (0)

Svar #12
20. maj 2006 af USyay (Slettet)

#10 Hehe...selv er jeg også imod Bertel Haarder, men jeg kan se problemet. Alderen blandt studerende er meget høj. Men man bør da ikke straffes for at man ikke søger ind efter 2 år! Hvis jeg skal læse medicin, er det nødvendigt at jeg tager suppleringsfag og det tager jo også tid!

Brugbart svar (0)

Svar #13
20. maj 2006 af pistacienød (Slettet)

For bare et halvt år siden ville jeg være læge, men så fandt jeg ud af at mine grune var mange andre end lige netop at jeg fandt studiet spændende, så nu er jeg på bar bund igen. Jeg tænker mest på noget indenfor sundhedessektoren. Heldigvis har jeg to lange år + eventuel sabbatår, så der er masser af tid endnu.

Brugbart svar (0)

Svar #14
20. maj 2006 af LilTutte (Slettet)

Skal bare lige arbejde i et års tid ca. og vælger pænt ikke at læse videre.. men søger nok ind på politiskolen og ser nærmere på det! Tager sgu hatten af for dem som ka' holde det skole sjov ud... :)

Brugbart svar (0)

Svar #15
20. maj 2006 af graci (Slettet)

Efter gymnasiet skal jeg direkte ind på universitet, men jeg kunne godt tænke mig at holde et sabbatår og se verden, men problemet er bare at jeg ikke har råd! Det er derfor jeg skal have mig en uddannelse!!

Brugbart svar (0)

Svar #16
20. maj 2006 af Liquidizer (Slettet)

#15

Du kan evt arbejde det ene halvår og så måske se rejsen i et kvartal eller to. Så er der vel ikke noget, der skulle stå i vejen for at holde et sabbatår?

Brugbart svar (0)

Svar #17
20. maj 2006 af graci (Slettet)

Det kunne godt virke, hvis nogle gider at ansætte mig. Jeg har ledt efter et fritdsjob efter skolen over 2 år,men jeg kan aldrig få et job!

Brugbart svar (0)

Svar #18
20. maj 2006 af Liquidizer (Slettet)

Ja, det er selvfølgelig svært, når man ikke ser nogle muligheder. Men det handler jo om at skabe sine egne muligheder.

Brugbart svar (0)

Svar #19
20. maj 2006 af 150972 (Slettet)

#17 Søg arbejde som folkeskolelærervikar. Det skal du gøre NU! Skolerne er i gang med deres fagfordeling, dvs. at de sikkert allerede i næste uge kan fortæller dig om der er ledige skemaer som du (forhåbentlig) kan besætte. Lønnen er, i fast skema, ca. 23.000 kr om md. Så kan du komme ud og rejse.

Held og lykke!

Det er altid godt at havde prøvet noget forskelligt når man skal søge arbejde efter uddannelsen. Læs information i dag, der er netop en artikel om dette emne. Artiklen tager udgangspunkt i studerende ved videregående uddannelser og deres chancer for arbejde efter deres studier.

Brugbart svar (0)

Svar #20
20. maj 2006 af SomeOneMore (Slettet)

Søger ind på handelshøjskolen i Århus, og satser på at komme igang efter sommerferien med en HA(jur.).

Har dog haft meget svært ved at vælge om jeg skulle tage et sabbatår eller ej, men tænkte at jeg hellere ville blive hurtig færdig, og så måske tage et år senere... Men her på det sidste er lysten til et sabbatår kommet på bane igen, nu hvor alle de begivenheder m.m. der optager den "korte" sommerferie melder sig ;)

Men jeg holder fast og søger ind på ASB med det samme...

Forrige 1 2 3 Næste

Der er 53 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.