Andre fag

Censorer !!

29. maj 2006 af signeng (Slettet)
HEJ!!

Nogle der kender følgende lærere:

Dansk (skr) =
Stenløse Gymnasium og HF: [OS]
Gl. Hellerup Gymnasiu: [MM]

Engelsk (skr) =
Aalborg Katedralskole: [PH]
Vestfyns Gymnasium: [ÅJ]

Matematik (skr) =
Varde Gymnasium: Leif Mosegaard[LM]
Frederiksberg Gymnasium: [Op]

Dansk (mundt)=
Virum Gymnasium: [Je]

Historie (mundt) =
Vordingborg Gymnasium og HF: Schjørring, Elisabeth [ES] (Hun har= Historie/idræt. Studievejledning.)

Samfundsfag (mundt) =
Herlufsholm skole: Martin Horst Arvedlund [MHA]

Religion (mundt) =
Marselisborg Gymnasium: Jytte Nielsen-Refs [NR]

På forhånd MANGE tak! :) Jeg går selv på Nakskov Gymnasium, hvis nogen skulle have brug for info om lærere derfra? :)

Mvh Signe

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2006 af Deschain (Slettet)

Hold dig venligst til de tråde der allerede er oprettet om emnet!

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. maj 2006 af Liquidizer (Slettet)

#1

Hehe.. har hele tiden troet du var en mand.

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. maj 2006 af Deschain (Slettet)

#2
EN MAND??:S Nogen særlig grund til denne antagelse?:p

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. maj 2006 af migmig (Slettet)

#3 det har jeg da også hele tiden troet :P

Brugbart svar (0)

Svar #5
29. maj 2006 af Deschain (Slettet)

#4
hmm æv.. virker jeg da meget...ehm... mandig?:)

Brugbart svar (0)

Svar #6
29. maj 2006 af Liquidizer (Slettet)

#3

Nej, jeg ved faktisk ikke hvorfor. Men det må have været slemme fordomme, om at mænd er gode til det naturvidenskabelige, bevare overblikket i mange situationer osv.

Og tror du har hjulpet mig lidt, eller noget i den stil?

Jeg ved det virkelig ikke. Det er bare et gæt

Brugbart svar (0)

Svar #7
29. maj 2006 af Draagslag (Slettet)

Hææh

Det er sgu sjovt at i har troet hmm ja var en mand.
En helt ny vinkel at se hende i er hermed opstået, og det skal prøves.

Brugbart svar (0)

Svar #8
29. maj 2006 af Liquidizer (Slettet)

#7

Så nu skal du også være sød ved ham.. hmm ja.. Sorry hende!

Brugbart svar (0)

Svar #9
29. maj 2006 af Deschain (Slettet)

#7
Tja det jo meget positivt, hvis det er sådan du har opfattet mig, så jeg lader være med at tage fejlvurderingen af mit køn som en personlig fornærmelse;)

Kan sikkert godt passe jeg har hjulpet dig på et tidspunkt

Brugbart svar (0)

Svar #10
29. maj 2006 af Deschain (Slettet)

#9
hov
#7 --> #6

Brugbart svar (0)

Svar #11
29. maj 2006 af Draagslag (Slettet)

Jah.... Jeg tror hun (hmm ja) er meget glad for, at det ikke er dem som hun går i klasse med, som har sagt det. Hvis jeg havde sagt hun var en mand, så havde jeg nok fået et par på skrinet :D Og det havde da nok også været velfortjent nok.

Brugbart svar (0)

Svar #12
29. maj 2006 af Liquidizer (Slettet)

#11

Du er vel ikke også af hunkøn? Nu bliver jeg helt i tvivl. Tror jeg har dannet mig billeder af alle herinde uden at tjekke profilerne.

Brugbart svar (0)

Svar #13
29. maj 2006 af Deschain (Slettet)

Mit profilnavn er jo heller ikke specielt feminint..

Oprindeligt oprettede jeg kun profilen for at hente inspiration i siden opgaver men begyndte med tiden at bruge diverse fora. Kunne egentlig godt tænke mig at skifte til et andet navn, da dette her er lidt dumt. Nogen der ved om man kan det?

Brugbart svar (0)

Svar #14
29. maj 2006 af Draagslag (Slettet)

#12

NEJ. Draagslag er et udpræget mandenavn!

Brugbart svar (0)

Svar #15
29. maj 2006 af Deschain (Slettet)

#12
Han mener selv, han er af hankøn, men det kan diskuteres;)

Brugbart svar (0)

Svar #16
29. maj 2006 af Liquidizer (Slettet)

#13

Du kunne jo alternativt bare oprette en ny profil. Men nu synes jeg, at du skulle beholde det, du har nu. Det passer til dig =)

Brugbart svar (0)

Svar #17
29. maj 2006 af Draagslag (Slettet)

hmm ja bliver liiiiiige lidt for nærgående her :D

Brugbart svar (0)

Svar #18
29. maj 2006 af Deschain (Slettet)

Men er der nogen der ved om det er muligt at få ændret sit navn?

Brugbart svar (0)

Svar #19
29. maj 2006 af Tissi (Slettet)

Hm, hvad tror I så, at jeg er? :P

Brugbart svar (0)

Svar #20
29. maj 2006 af Draagslag (Slettet)

#19

Du må være en pige:D

Forrige 1 2 3 Næste

Der er 42 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.