Spansk

Forventninger til Spansk eksamen

30. maj 2006 af McMaster (Slettet)
Hey.

Det står sådan til, at jeg inden længe skal op i min mundtlige spansk eksamen C-niveau, og jeg må indrømme at jeg aldrig har været så nervøs for en eksamen før.

Prøveformen er således, at man kan forberede en fremlæggelse hjemmefra - udover det skal man oversætte en ukendt tekst, samt at man trækker et spørgsmål, som skal besvares på spansk fra pensum.

Dette er jo en yderst behjælpelig måde, at holde en eksamen, men jeg er rimelig meget i tvivl om hvad de forventer af én.

Skal man kunne tale, således som fx en 9.klasses engelsk eksamen, altså nogenlunde flydende!?

Jeg får normalt gode karakterer i spansk, så vil gerne vide, hvor meget der ca. skal til for at komme op på de 10-stykker!?

På forhånd tak.

Svar #1
30. maj 2006 af McMaster (Slettet)

Ingen, som har været oppe i Spansk mundtlig eksamen i 2.g !?

Brugbart svar (1)

Svar #2
30. maj 2006 af sixten (Slettet)

Hej.. jo! det var jeg.. Altså, den fremlæggelse som lå først, trækker gevaldigt op!! til sammenligning var min parallelklasse, hvor størstdelen fik 5/6 stykker.. Men i min klasse fik vi fra 7 - 10.. ene og alen pga vores fremlæggelse.. personligt fik jeg 8 fordi jeg havde et flor dias show osv.. men det trak mig ned, fordi jeg ikke kunne føre en sammenhængene samtale.. så, hvis du vil op i karakter (udgangspunkt 8, hehe), så øv dig i samtaler + oversættelse.. og vær god til at bruge forskellige tider osv i samtalen..

Svar #3
30. maj 2006 af McMaster (Slettet)

Ahh, fremragende. Tak skal du have..

Hvor meget gåes der op i køn osv.. Altså accepteres det hvis der til tider smutter la eller el ind foran det forkerte ord osv..

Hvor meget forventes ca. !?

Brugbart svar (1)

Svar #4
30. maj 2006 af sixten (Slettet)

altså, det er "tilladt" at have lidt fejl hist og pist.. men ret dem undervejs "ser godt ud" - hvis du forstår..

Brugbart svar (1)

Svar #5
30. maj 2006 af sixten (Slettet)

* mener, det ser godt ud hvis man retter sine fejl undervejs..

Svar #6
31. maj 2006 af McMaster (Slettet)

Ja, jeg er med. Må jeg spørge, hvad du endte med at få i karakter?! Og hvordan du selv vurderede det?!

Var nemlig oppe til årsprøve sidste år, og var chokeret over karakteren, 11, for var nemlig selv overbevist om, at det nok var et 8-9 tal. Fandt det meget bizart, og enten kunne det være pga. lave forventninger til 1.g'ere eller generel lav forventning til spansk-ordforrådet.

Svar #7
31. maj 2006 af McMaster (Slettet)

Ingen som kan fortælle mere om Spansk mundtlig eksamen!?

Svar #8
31. maj 2006 af McMaster (Slettet)

Come on... Nogen må da have været oppe i Spansk C-niveau i Gym...

Brugbart svar (1)

Svar #9
31. maj 2006 af heydesiz (Slettet)

Jeg var op i Spansk eksamen B - niveau på HHX for en uge siden. Jeg kan sige dig så meget som at jeg er skide dårlig til det, men jeg havde forberedt min fremlæggelse rimelig godt.. Har altid lagt til 6-7 sykker i Spansk men fik dog lidt overraskende 8 til eksamen. Det spørgsmål jeg fik til en af de tekster vi havde haft i løbet af året svarede jeg rigtig godt på og det vægter meget.. Men held og Lykke.. Man får altid en bedre karakter end man regner med i Spansk :)

Svar #10
31. maj 2006 af McMaster (Slettet)

Okay. tak.

Det skal så lige siges, at jeg er okay til spansk og får da også en udmærket karakter generelt, men forstår ikke helt hvor meget de forventer man skal kunne fortælle!?

Genfortalte du historien/teksten eller analyserede eller perspektiverede du mere!? Det er jo rimelig svært at skulle til at fortælle om budskab eller skulle analysere på spansk!!

Hvad gjorde du/ I !?

Skriv et svar til: Forventninger til Spansk eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.