Andre fag

HGv

19. juni 2006 af Pi*x2 (Slettet)
Hgv for voksne
På hg v er alle voksne

Du har en del livserfaring med i bagagen. Det kan selvfølgelig bruges på din vej mod et nyt job. Derfor kan du med den rette seriøse indstilling tage hg på kun et år.

Du lærer om erhvervsøkonomi, salg & service, samfundsfag og IT. Det er profilfagene på vejen mod et job indenfor salg, handel eller kontor. Men i en international verden skal du naturligvis også dygtiggøre dig i fag som dansk, engelsk og tysk.

Det faglige niveau og indholdet af fagene svarer til de øvrige hg-uddannelser. Men på hg v er undervisningen specielt rettet mod voksne med forskellige forudsætninger og erfaringer. Det giver dig en spændende hverdag, hvor du lærer nyt – både fra skolen og dine holdkammerater.
Du skal have afsluttet 9. eller 10. klasse eller en tilsvarende uddannelse for at begynde på hgv. Under uddannelsen kan du få SU – i praktiktiden får du elevløn.

Der starter nye hold i august og januar.

Jeg er 18 år dvs. voksen. Efter et års Hg vil jeg gerne tage Hf.

Svar #1
19. juni 2006 af Pi*x2 (Slettet)

Kan jeg godt det??

Svar #2
20. juni 2006 af Pi*x2 (Slettet)

Er HGv for special klasser ?? eller bare alm . 9. eller 10. klasser.

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. juni 2006 af madsv (Slettet)

Hgv er primært for personer, som eksempelvis er ufaglærte, og som f.eks. er under omskoling, pga. arbejsløshed. Det kan f.eks. være personer, som tidligere har arbejdet på en fabrik. Det er derfor ofte personer over 40, som der vælger at tage sådan en uddannelse.

Det er et krav, at man har erfaring fra erhvervslivet eller fra anden aktivitet, som kan godtgøre, at man kan gennemfører en HG-uddannelse hurtigere end normalt.

Som du kan se, så passer din profil formentlig ikke ind i den uddanelse, og jeg vil derfor mene, at du skal vælge hg, hvis i såfald, at du ønsker et år på hg.

Skriv et svar til: HGv

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.