Andre fag
DOMS & DOMK
27. august 2006 af
match (Slettet)
Jeg ville lige spørge, om der er nogen der kan formlen for at beregne doms & domk i virksomhedsøkonomi....
Svar #1
27. august 2006 af SomeOneMore (Slettet)
Det er da helt simpelt? DOMS = Nyeste omsætning minus ældre omsætning, mens DOMK er det samme, blot med omkostninger (Vareforbrug ofte)... Eller er det en helt speciel formel du søger? DOMS er jo blot = Meromsætning, mens DOMK = Meromkostning
Svar #2
27. august 2006 af Mr. Smart Guy (Slettet)
Det er helt korrekt, hvad #1 siger..
Men skal man ikke dele fx (nyeste omsætning - ældre omsætning) med mængdeændringen? Mener jeg bare?, fx
(Ny oms - gl. oms) delt med (ny mængde - gl. mængde)
.. og ligeledes for DOMK naturligvis..
Men skal man ikke dele fx (nyeste omsætning - ældre omsætning) med mængdeændringen? Mener jeg bare?, fx
(Ny oms - gl. oms) delt med (ny mængde - gl. mængde)
.. og ligeledes for DOMK naturligvis..
Svar #3
27. august 2006 af SomeOneMore (Slettet)
#2 Jo nu du nævner det; Det er korrekt, at du skal dividere med mængde :)
Skriv et svar til: DOMS & DOMK
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
