Engelsk
Shrinking
02. september 2006 af
IIII (Slettet)
How far do you have to count before using the letter A in spelling number?
Give a letter of the alphabet that, when you say it, sounds like the name of each of the following
a. a part of the body = I
b. a body of water = C
c. a drink = T
d an insect = B
e. a pronoun = U,I
F. a vehetable = P
G. an exclamation = O
H. A hint = a
I. A blue bird = J
The object of this game is to make each word shorter by talking away one letter at a time to form a new word. Do this as many times as you can, each time forming a new word as a letter is deleted.
1. Plate
Plate, late eat, at ,a
2. Stand
Stand, and, a
3. waist
4.Stoop
5. Snore
7. Think
8.Paint
9. Bounce
10. Board
12. Friend
13. Shingle
14. Dinner
15. Relate
Nogle eksperter som kan hjælpe med engelske
Give a letter of the alphabet that, when you say it, sounds like the name of each of the following
a. a part of the body = I
b. a body of water = C
c. a drink = T
d an insect = B
e. a pronoun = U,I
F. a vehetable = P
G. an exclamation = O
H. A hint = a
I. A blue bird = J
The object of this game is to make each word shorter by talking away one letter at a time to form a new word. Do this as many times as you can, each time forming a new word as a letter is deleted.
1. Plate
Plate, late eat, at ,a
2. Stand
Stand, and, a
3. waist
4.Stoop
5. Snore
7. Think
8.Paint
9. Bounce
10. Board
12. Friend
13. Shingle
14. Dinner
15. Relate
Nogle eksperter som kan hjælpe med engelske
Svar #3
05. september 2006 af Pathatlon (Slettet)
stand - and
snore - ore
think - ink
bounce - un
friend - end
shingle - shin -
dinner - diner - dine -e
relate - late - ate - at- e
snore - ore
think - ink
bounce - un
friend - end
shingle - shin -
dinner - diner - dine -e
relate - late - ate - at- e
Skriv et svar til: Shrinking
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
