Andre fag

"Åndsvage Spørgsmål"

09. september 2006 af ma_thilde (Slettet)
Hej,
Det kan godt være, at der er nogle der tror jeg er blevet skør eller sådan noget, men jeg har nogle spørgsmål jeg gerne vil have afklaret, og her kommer de:

a) Hvad er fornuft

b) Hvad sker der egentlig nårman ler?

På forhånd tak
Mathilde

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2006 af Søs88 (Slettet)

a) menneskets evne til at opnå indsigt, bedømme og rette sig efter resultatet i sine handlinger

fx tale til fornuft: overbevise nogen om hvad der er det rigtige

(politikens nudansk ordbog)

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2006 af Søs88 (Slettet)

b) http://en.wikipedia.org/wiki/Laugh

Svar #3
09. september 2006 af ma_thilde (Slettet)

Nu tænkte jeg mere på, din egen "fortolkning", hvis man kan sige det.

Mathilde

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. september 2006 af jammal (Slettet)

Jeg vil sige, at hvis man bruger sin fornuft i sin hverdag, så gør man det på en rationel måde.

dvs. fornuft = rationalitet

Svar #5
09. september 2006 af ma_thilde (Slettet)

Andre der vil give deres mening til kende?

Mathile

Svar #6
11. september 2006 af ma_thilde (Slettet)

Kom nu tag jer sammen, og skriv et par ord :D

Mathilde

Brugbart svar (0)

Svar #7
11. september 2006 af AuinK (Slettet)

Fornuft = Evne til at tænke rigtigt,
ler= så griner man.

Svar #8
11. september 2006 af ma_thilde (Slettet)

Der må være andre der har en holdning... Kom så ud med den...

Skriv et svar til: "Åndsvage Spørgsmål"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.