Andre fag

Derive

14. september 2006 af IIII (Slettet)
Hey er der nogle herinde der bruger Derive??

Hvordan kan man indsætte

f(x) = 1/3 x + 9 og g(x) =2x-1
y-x+6=0 og y + 3x-8 = 0
2f(x)=2x+7 og g(x)=1/2x+1
f(x)=-x+8½ og g(x)=2½
f(x) = -2x-5 og g(x)= -x-1
3y-x+4=0 og y-x-x=0


Svar #1
14. september 2006 af IIII (Slettet)

Opgaven lyder på.

Bestem løsningsmængden til følgende åbne udsagn ved beregning. Kontroller emd grafisk løsning.

Svar #2
14. september 2006 af IIII (Slettet)

http://peecee.dk/?id=3012

Svar #3
14. september 2006 af IIII (Slettet)

hjælp til Dervie

Svar #4
14. september 2006 af IIII (Slettet)

??

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. september 2006 af sigmund (Slettet)

Vil du skrive opgaven ind i Derive? Jeg kender ikke noget til Derive, men du skal bare løse nogen ligninger. Ved du ikke, hvordan du løser ligninger i Derive?

Svar #6
14. september 2006 af IIII (Slettet)

ja det er ikke det jeg ved.. Kunne du fortælle hvordan man kan det? Det vil være godt

Svar #7
14. september 2006 af IIII (Slettet)

Jeg ved ikke hvordan jeg løser ligninger i Dervice ?? Nogle der kan hjælpe tak,


Brugbart svar (0)

Svar #8
14. september 2006 af sigmund (Slettet)

#7,

Jeg kan ikke hjælpe dig med Derive. Derfor må du vente til nogen anden svarer. Har du lavet opgaverne i hånden? Hvis ikke, kunne du passende bruge ventetiden på det.

Svar #9
14. september 2006 af IIII (Slettet)

ja, har lavet dem, men jeg ved ikke om de er korrekte?

Brugbart svar (0)

Svar #10
14. september 2006 af sigmund (Slettet)

#9,

Du skal altså undersøge, om resultatet er korrekt? Dette kan du gøre ved at sætte de fundne løsninger ind i de respektive ligninger. Er ligningen opfyldt, så har du fundet den rigtige løsning.

Svar #11
14. september 2006 af IIII (Slettet)

1. f(x) = 1/3 x + 9 og g(x) =2x-1
x/3 + 9 = 2·x - 1
x = 6

2.y-x+6=0 og y + 3x-8 = 0
-x + y + 6 = 0
x - y = 6

y + 3x-8 = 0
3·x + y - 8 = 0

3·x + y = 8

Brugbart svar (0)

Svar #12
14. september 2006 af PreXus (Slettet)

Er det Derive 5 eller 6 du har?

Svar #13
14. september 2006 af IIII (Slettet)

10# Jeg ved det ikke :(

Svar #14
14. september 2006 af IIII (Slettet)

6.

3·y - x + 4 = 0
-x + 3·y + 4 = 0
x - 3·y = 4

Svar #15
14. september 2006 af IIII (Slettet)

12# 6

Svar #16
14. september 2006 af IIII (Slettet)

6.

3·y - x + 4 = 0
-x + 3·y + 4 = 0
x - 3·y = 4
y - x - x = 0
y - 2·x = 0
2·x - y = 0

Brugbart svar (0)

Svar #17
14. september 2006 af PreXus (Slettet)

#15

Okay det du skal gøre er:
Viser eksemplet med 1:

Først skriver du 2 sætninger ind:

Først skiver du f(x:=1/3 x + 9
Trykker enter, og derefter
g(x):=2x-1

For så at finde x, skriver du

SOLVE(f(x)=g(x), x, Real)

Trykker enter, og så Approximate. (Bølgestregen)

Og så finder den x, og det giver så 6, som du rigtigt har svaret.

Svar #18
14. september 2006 af IIII (Slettet)

kan du også tage opgave 6 som eksemple?

Brugbart svar (0)

Svar #19
14. september 2006 af sigmund (Slettet)

#18,

Læs lidt i programdokumentationen, under solve.

Svar #20
14. september 2006 af IIII (Slettet)

nope det virker ikke

Forrige 1 2 Næste

Der er 27 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.