Andre fag

Microsoft Word Equation

15. september 2006 af Rixer (Slettet)
Hvordan bruger man dette program til at løse en ligning ??

y+2x-5=0 og -3y+6x+3=0

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2006 af vag (Slettet)

Når de ikke er sværere er det vist hurtigere med papir og blyant ;-)

Svar #2
15. september 2006 af Rixer (Slettet)

For mig er de svære :(

Svar #3
15. september 2006 af Rixer (Slettet)

?

Brugbart svar (0)

Svar #4
15. september 2006 af NuclearWarhead (Slettet)

Equation Editor kan altså ikke løse dine ligninger for dig. Programmet giver dig bare mulighed for at skrive det på computeren.

Svar #5
15. september 2006 af Rixer (Slettet)

hvad med Derive 6 ?

Brugbart svar (0)

Svar #6
15. september 2006 af iB (Slettet)

a)
Skal i virkelig løse 2 lignigner med 2 ubekendte i folkeskolen?

b)
Så vidt jeg ved, kan Equation Editor ikke bruges til at løse, men kun til at skrive ligninger.

Uanset: 2 lignigner med 2 ubekendte løse ved at isolere en variabel i den ene ligning, og indsætte dette udtryk i den anden ligning.

Alternativ kan du løse opgaven grafisk, ved at tegne de to linier, og aflæse skæringspunktet.

Svar #7
15. september 2006 af Rixer (Slettet)

Derive 6 kan løse opgaven ? men hvad skal jeg skrive i programmet.

Det er den, jeg vil have regnet ud :

y+2x-5=0 og -3y+6x+3=0

Brugbart svar (0)

Svar #8
15. september 2006 af PreXus (Slettet)

#7

Ganske rigtigt som der er blevet skrevet før, kan Microsoft Word Equation ikke løse opgaver. Dette kan Derive programmerne.
Derive er en god hjælp til en skriftlig eksamen (gymnasium), men må selvfølgelig kun benyttes til prøven med hjælpemidler. Det er derfor vigtigt at man forstår det grundlæggende i at regne og ikke bliver afhængig af Derive. Derive laver nemlig heller ikke mellemregninger.

Du løser y+2x-5=0 og -3y+6x+3=0 således:

Gå op i Solve, og tryk på system. Herefter kommer der en lille boks frem hvor du trykker okay til 2. Nu kommer der et nyt vindue frem, og her skriver du dine 2 ligninger ind, hvorefter du trykker på solve. Dernæst skulle du gerne få et resultat.
Jeg vil ikke skrive resultatet da det jo ikke er mig der skal lave opgaven :) Men du kan jo skrive hvad du får og så skal jeg nok sige om jeg fik det samme.

//PreXus

Skriv et svar til: Microsoft Word Equation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.