Engelsk
hjælp
14. februar 2004 af
luffe16 (Slettet)
jeg skal lige have lidt hjælp til noget grammatik
hvad er forskellen på has og have
på forhånd tak
hvad er forskellen på has og have
på forhånd tak
Svar #1
14. februar 2004 af ¤L¤ (Slettet)
Has = har, i 3. person singularis (ental)
Eks: he has a dog (fordi "he" er 3. pers. sg.)
Peter has a car
Have = har, i 1.+2. pers. sg. og 1.+2.+3. pers. pluralis (flertal).
Eks:
We have a dog
They have a dog
I have a dog
You have a dog
Peter and Anne have a dog
Man skal altså huske at bøje verberne i 3. pers. sg. (he, she, it...)
To have = at have, infinitivformen
Eks: he has a dog (fordi "he" er 3. pers. sg.)
Peter has a car
Have = har, i 1.+2. pers. sg. og 1.+2.+3. pers. pluralis (flertal).
Eks:
We have a dog
They have a dog
I have a dog
You have a dog
Peter and Anne have a dog
Man skal altså huske at bøje verberne i 3. pers. sg. (he, she, it...)
To have = at have, infinitivformen
Svar #4
14. februar 2004 af Ktulu (Slettet)
Igen luffe, skriv lige en sigende titel en anden gang - det letter omgangen her på forumet...
Svar #7
14. februar 2004 af ¤L¤ (Slettet)
Nutid:
I have
you have
he/she/it has
we have
they have
Datid:
I had
you had
he/she/it had
we had
they had
Førnutid:
I have had
you have had
he/she/it has had
we have had
they have had
I have
you have
he/she/it has
we have
they have
Datid:
I had
you had
he/she/it had
we had
they had
Førnutid:
I have had
you have had
he/she/it has had
we have had
they have had
Skriv et svar til: hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
