Samfundsfag
En der er god til dette fag?
24. september 2006 af
Fassos (Slettet)
En der er god til Samfundsfag... Jeg er færdig med opgaverne men ved ikke om det er korrekt
Svar #5
24. september 2006 af Fassos (Slettet)
yeps de kommer her..
7,1
a = korrekt
b= Forkert
c= Korrekt
d= Korrekt
e= forkert
f = korrekt
g = forkert
7,1
a = korrekt
b= Forkert
c= Korrekt
d= Korrekt
e= forkert
f = korrekt
g = forkert
Svar #7
24. september 2006 af Fassos (Slettet)
7.3
a. De holder vel et møde.
b. De fastgør en køreplan.
c. De skal vel aftale om sagen.
a. De holder vel et møde.
b. De fastgør en køreplan.
c. De skal vel aftale om sagen.
Svar #11
24. september 2006 af TanteOda (Slettet)
7.1
Man _skal_ ikke som lønmodtager være medlem af en forening. Hold da op - tænk sig en regel, hvis det var en realitet. Så du mener simpelthen, at avisbude skal være medlem af en forening, interessant! Ganske interessant!
Du kan til enhver tid smutte fra dit job, men du risikere også en sag på halsen, og er du i en fagforening får du en fem ugers karantæne oveni. Man kan, men er det smart? Der minimum en måneds varsel begge veje, med mindre det er under prøvetid. Der er det dag til dag.
Overenskomster gælder både arbejdsgiver og dig som lønmodtager - hvilken planet bor du på??? Overenskomster sikre f.eks. en ordentlig løn, noget enkelte arbejdsgiver muligvis ikke er interesseret i.
Selvfølgelig er en tillidsrep ikke afskåret fra at blive fyret. Hvis det var sådan, ville alle der frygter at blive fyret, gå efter en sådan post, og så mange af dem er der heller ikke på en arbejdsplads ;-)
Med uophøjet tanker
TanteOda
Man _skal_ ikke som lønmodtager være medlem af en forening. Hold da op - tænk sig en regel, hvis det var en realitet. Så du mener simpelthen, at avisbude skal være medlem af en forening, interessant! Ganske interessant!
Du kan til enhver tid smutte fra dit job, men du risikere også en sag på halsen, og er du i en fagforening får du en fem ugers karantæne oveni. Man kan, men er det smart? Der minimum en måneds varsel begge veje, med mindre det er under prøvetid. Der er det dag til dag.
Overenskomster gælder både arbejdsgiver og dig som lønmodtager - hvilken planet bor du på??? Overenskomster sikre f.eks. en ordentlig løn, noget enkelte arbejdsgiver muligvis ikke er interesseret i.
Selvfølgelig er en tillidsrep ikke afskåret fra at blive fyret. Hvis det var sådan, ville alle der frygter at blive fyret, gå efter en sådan post, og så mange af dem er der heller ikke på en arbejdsplads ;-)
Med uophøjet tanker
TanteOda
Skriv et svar til: En der er god til dette fag?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
