Engelsk
LIDT HJÆLP!!
09. oktober 2006 af
bih1987 (Slettet)
er der ikke nogen der kan se om jeg har oversat det rigtigt og hjælpe mig med det der er tilbage.! på forhånd tak!!! (Engelsk til Dansk oversættelse)
Enzymatic proteins = selective acceleration of chemical reactions.
Structural proteins = Support
Storage proteins = Storage of amino acids
Transport proteins = transport of other substances
Hormonal proteins = coordiantion of an organisms activities
Receptor proteins = Response of cell to chemical stimuli
Contrsctile and motor proteins = movement
Defensive proteins = protection against disease.
------------------------------------------------
Enzym protein = selektiv accelration af kemiske reaktioner
Struktur protein = ?
oplagrings protein = oplatging af aminosyrer
Transport protein = transport af andre substanser
Hormonal protein = koordination af organismes aktivitet
Defensiv protein = forsvar mod sygdom!
Enzymatic proteins = selective acceleration of chemical reactions.
Structural proteins = Support
Storage proteins = Storage of amino acids
Transport proteins = transport of other substances
Hormonal proteins = coordiantion of an organisms activities
Receptor proteins = Response of cell to chemical stimuli
Contrsctile and motor proteins = movement
Defensive proteins = protection against disease.
------------------------------------------------
Enzym protein = selektiv accelration af kemiske reaktioner
Struktur protein = ?
oplagrings protein = oplatging af aminosyrer
Transport protein = transport af andre substanser
Hormonal protein = koordination af organismes aktivitet
Defensiv protein = forsvar mod sygdom!
Skriv et svar til: LIDT HJÆLP!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
