Engelsk
hmm
31. oktober 2006 af
figaro8 (Slettet)
er der nogen fejl her, sys det var svært at forklare det.
Actually I think there is a connection between culture and bad adverts. Today, it is very popular to sale you product via sex adverts. Example I have recently seen an advert, where you see a woman training, and every time this woman press her legs together the music in her headset change, why?? Because Panasonic has just made their smallest MP3 ever. I think this advert is fun, because I am used to irony and sarcasm, but other people in other cultures, probably don’t like this advert, simply because it is too offensive for some people in some cultures.
Actually I think there is a connection between culture and bad adverts. Today, it is very popular to sale you product via sex adverts. Example I have recently seen an advert, where you see a woman training, and every time this woman press her legs together the music in her headset change, why?? Because Panasonic has just made their smallest MP3 ever. I think this advert is fun, because I am used to irony and sarcasm, but other people in other cultures, probably don’t like this advert, simply because it is too offensive for some people in some cultures.
Svar #3
31. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)
Hmm.. med mine træt'ne øjne har jeg lige fundet én til.
the music in her headset change --> the music in her headset changes
Godnat.^^
the music in her headset change --> the music in her headset changes
Godnat.^^
Svar #4
01. november 2006 af Katrine (Slettet)
it is very popular to sale = to sell
your product = products (medmindre de kun har een vare)
Example = For example
Ellers er der nogle små tegnsætningsfejl.
your product = products (medmindre de kun har een vare)
Example = For example
Ellers er der nogle små tegnsætningsfejl.
Skriv et svar til: hmm
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
