Andre fag

FSA 2002 maj-juni

27. februar 2004 af Fjolset (Slettet)
Hej ! Jeg ville spørge om der nogen der har FSA 2002 maj-juni problemregning, matematik tilrådighed - spørger netop fordi at jeg har lavet halvdelen af den og mangler noget inspiration og hjælp til resten (er en nød til matematik) min mail er [email protected]

Tak på forhånd!
Anders :D

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2004 af Rexen (Slettet)

Hvis du skulle være så uheldig at der tilfældigvis ikke er nogen der vil give dig resultaterne, så kunne du prøve at skrive hvad det er du har problemer med - altså skrive opgaveteksterne herind, og så skrive dine foreløbige udregninger.
Så er jeg helt sikker på at nogle af de matematik-kloge hoveder herinde vil prøve at give dig en hjælpende hånd ;-)

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2004 af Mads (Slettet)

Nu handler dette site om at hjælpe hinanden så vidt muligt. Men for at dette kan lade sig gøre, er det nødvendigt at etablere en vis form for gensidig respekt. Og som flere brugere nok har set, så er det ikke just det du har lagt op til her på det seneste...
Så indtil du lærer at begå med en pænere tone skal du nok ikke regne med at folk har den store lyst til at hjælpe dig....
Jeg har i hvert fald ikke...

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. februar 2004 af Mette-vunds (Slettet)

Men hun har jo ret...

Svar #4
28. februar 2004 af Fjolset (Slettet)

Anybody

Svar #5
28. februar 2004 af Fjolset (Slettet)

:D

Brugbart svar (0)

Svar #6
28. februar 2004 af erdos (Slettet)

Så smid dog opgaverne herind!!!

Brugbart svar (0)

Svar #7
28. februar 2004 af Miarv (Slettet)

Hvad handler opgavener om, hvad er temaet?

Svar #8
28. februar 2004 af Fjolset (Slettet)

Der er følgende temaer:
1.)
Slotsholmen
2.)
Meningsmålinger
3.)
Mandatfordeling
4.)
Folketing bestemmer skatter og afgifter

Svar #9
28. februar 2004 af Fjolset (Slettet)

Ups jeg kom til at skrive temaer, det er opgaver der står beskrevet

Brugbart svar (0)

Svar #10
28. februar 2004 af Rexen (Slettet)

Formålet med det her forum er jo hjælp til selvhjælp. Hvis du er interesseret i at få den hjælp er du jo nødt til at skrive opgaverne herind og derefter skrive dine beregninger, så vi kan hjælpe dig videre fra det sted hvor du er gået i stå. Det forholder sig nemlig sådan at det langt fra er os allesammen som lige sidder med den konkrete opgavetekst, og derfor kan vi ikke hjælpe dig før du skriver dem herind. Men det er måske ikke det du vil have - hjælp til at komme videre med opgaverne altså ?

Svar #11
28. februar 2004 af Fjolset (Slettet)

En meningsmåling har en usikkerhed i forhold til resultatet ved det rigtige valg.

Et tal for usikkerhed kan beregnes ved formlen:

u=2 x kvadratroden af p x (100-p)/n

u= procent antallet for usikkerheden
p= procent afgivne stemmer på et parti
n= antal deltagere i meningsmåling

Procenttallet for usikkerheden angiver, at partierne kan forvente at opnå en andel af stemmerne, der i intervallet
[p - u ; p + u]

OPGAVE: I hvilket interval kan Socialdemokratiets andel af stemmer forventes at ligge?

u= 2.2
p= 31.9
n= 1633

Er gået i stå her, fatter ikke spørgesmålet

Svar #12
28. februar 2004 af Fjolset (Slettet)

Stave fejl der skal stå " der ligger i intervallet"

Brugbart svar (0)

Svar #13
28. februar 2004 af sclk (Slettet)

Der spørges til i hvilket interval socialdemokratiets andel af stemmer kan forventes at ligge - vel at mærke udfra de oplysninger, som du har fået.

Du har fået en "formel" til beregne intervallet [p-u;p+u] og du får oplyst både p og u, så du skal bare sætte disse tal ind på p's og u's pladser..det er det...!

Brugbart svar (0)

Svar #14
28. februar 2004 af Chræstina (Slettet)

hehe... Det var jo det jeg var til afgangseksamen i!!!

Du har jo allerede både p- og u-værdien... Dem skal du så bare sætte ind i [p-u;p+u] og regner de to tal ud. Så har du intervallet.


Svar #15
28. februar 2004 af Fjolset (Slettet)

Ja det sikkert pisse nemt men jeg forstår ikke hvad et interval er

Brugbart svar (0)

Svar #16
28. februar 2004 af Cas_sen (Slettet)

Så er du for dum til at modtage hjælp herinde

Svar #17
28. februar 2004 af Fjolset (Slettet)

Slap dog af mand, matematik er ikke min stærkeste side du kan ikke forvente at alle er lige så "kloge" som dig

Brugbart svar (0)

Svar #18
28. februar 2004 af Cas_sen (Slettet)

typisk modargument, det er ikke noget med at følge med eller ej, det er saft susme et spørgsmål om indstilling, hvis du havde fulgt med i din undervisning, ville du da vide hvad et interval er.

Svar #19
28. februar 2004 af Fjolset (Slettet)

Hvis du ikke vil hjælpe hvorfor skriver du så? Irritere?

Brugbart svar (0)

Svar #20
28. februar 2004 af Belief (Slettet)

Jeg er sgu helt enig med Cas sen. Hvis du ikke ved hvad et interval er, så har du umuligt fulgt med i matmatik timerne.

Forrige 1 2 Næste

Der er 36 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.