Engelsk
Willing/willinly
17. november 2006 af
nice_ricki (Slettet)
Hvilket ord skal jeg bruge i denne sætning?
Kan jeg muligvis få en god grammatisk forklaring?
More than a quarter of respondents in the study said they would willing/willingly change to “vampire workers” lifestyle.
Kan jeg muligvis få en god grammatisk forklaring?
More than a quarter of respondents in the study said they would willing/willingly change to “vampire workers” lifestyle.
Svar #1
17. november 2006 af -Zeta- (Slettet)
willing = adjektiv (tillægsord)
willingly = adverbium (biord)
Tillægsord lægger sig til personer eller ting: "A happy man". "A tall building". ("Happy" lægger sig til "man" og siger noget om ham. "Tall" lægger sig til "building" og fortæller, at den er høj).
Biord lægger sig til udsagnsord: He talked slowly (om måden, der taltes på), tillægsord, andre biord eller hele sætninger. Biordet siger noget om omstændigheder ved handlingen. Subjektsprædikatet, tillægsordet siger noget om personen
Hvilket et ord skal du mon så bruge?
willingly = adverbium (biord)
Tillægsord lægger sig til personer eller ting: "A happy man". "A tall building". ("Happy" lægger sig til "man" og siger noget om ham. "Tall" lægger sig til "building" og fortæller, at den er høj).
Biord lægger sig til udsagnsord: He talked slowly (om måden, der taltes på), tillægsord, andre biord eller hele sætninger. Biordet siger noget om omstændigheder ved handlingen. Subjektsprædikatet, tillægsordet siger noget om personen
Hvilket et ord skal du mon så bruge?
Svar #2
17. november 2006 af nice_ricki (Slettet)
Willinly, ikke?
Du er simpelthen guld værd.. Tror jeg vil skrive til dig hver gang der er et problem ;-)
Du er simpelthen guld værd.. Tror jeg vil skrive til dig hver gang der er et problem ;-)
Skriv et svar til: Willing/willinly
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
