Engelsk
1sætning=problems!
04. december 2006 af
lisayne (Slettet)
Ja! Jeg har lidt svært ved at oversætte sætningen nedenfor til engelsk. Håber der er en herinde, der lige vil hjælpe med den!
- Han burde ikke have handlet på den måde, det er simpelthen for vanvittigt og ikke til at tænke over.
Tak på forhånd, Lisayne.
- Han burde ikke have handlet på den måde, det er simpelthen for vanvittigt og ikke til at tænke over.
Tak på forhånd, Lisayne.
Svar #1
04. december 2006 af Bergkamp2 (Slettet)
He shouldn't have acted the way he did, it is simply outrageous/insane, and not worth thinking about.
Ville jeg nok sige ... Men hva' faen ved jeg ... :S
Ville jeg nok sige ... Men hva' faen ved jeg ... :S
Svar #2
04. december 2006 af -Zeta- (Slettet)
<i>burde ikke = ought not to
handle på den måde = act in that manner</i>
handle på den måde = act in that manner</i>
Skriv et svar til: 1sætning=problems!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
