Engelsk
oversætelse
05. december 2006 af
jaki (Slettet)
Er der nogen der kan hjælpe med at oversætte disse sætniger.
Pleass hjælp
1) I artiklen blev interwievet med en forsker fra Denmark.
2) Havet hjælper os af med problemer fra drivhuseffekten.
3)CO2 gassen bliver oplløst i vand og havet kan absorbere alt det CO2, vi udleder.
4)De vil lave en undersøge forholdet mellem kulstof og hav.
Pleass hjælp
1) I artiklen blev interwievet med en forsker fra Denmark.
2) Havet hjælper os af med problemer fra drivhuseffekten.
3)CO2 gassen bliver oplløst i vand og havet kan absorbere alt det CO2, vi udleder.
4)De vil lave en undersøge forholdet mellem kulstof og hav.
Svar #1
05. december 2006 af -Zeta- (Slettet)
Giv selv et forsigtigt forsøg, så skal vi nok kigge dem efter of rette dem. :)
Svar #2
05. december 2006 af -Zeta- (Slettet)
Gloser:
artikel = article
forsker = scientist
hav = ocean
drivhuseffekt = the greenhouse effect
opløse = dissolve
vand = water
absorbere = absorb
udlede = discharge
undersøgelse = examination
forhold = proportion
kulstuf = carbon
artikel = article
forsker = scientist
hav = ocean
drivhuseffekt = the greenhouse effect
opløse = dissolve
vand = water
absorbere = absorb
udlede = discharge
undersøgelse = examination
forhold = proportion
kulstuf = carbon
Skriv et svar til: oversætelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
