Engelsk
oversættelse
06. december 2006 af
IIII (Slettet)
dansk :
http://peecee.dk/?id=15402
engelsk :
Bestseller is a family owned industry, bestseller was founded in 1975.In 1983 did bestseller begin to import clothes from India, and the same year they did open a sale office in China. Bestseller do design, sell clothes and accessories to younger women, men, teenagers, children and bride moms. Every brand have his own department, but the common thing for every Bestseller brand is, that clothes must be of good quality and to competitive prices.
korrekt???
http://peecee.dk/?id=15402
engelsk :
Bestseller is a family owned industry, bestseller was founded in 1975.In 1983 did bestseller begin to import clothes from India, and the same year they did open a sale office in China. Bestseller do design, sell clothes and accessories to younger women, men, teenagers, children and bride moms. Every brand have his own department, but the common thing for every Bestseller brand is, that clothes must be of good quality and to competitive prices.
korrekt???
Svar #1
06. december 2006 af huuh (Slettet)
jeg ville nok sige:
In 1983 Bestseller began to ...
og:
Every brand have its own ...
hmn men ved nærmere eftertanke tror jeg at både: Bestseller began to.., og din version kan bruges.
In 1983 Bestseller began to ...
og:
Every brand have its own ...
hmn men ved nærmere eftertanke tror jeg at både: Bestseller began to.., og din version kan bruges.
Svar #2
06. december 2006 af -Zeta- (Slettet)
Mit bud:
Bestseller is a family(-)owned /industry/(company), /bestseller/(which) was founded in 1975. In 1983(,)/did/ /b/(B)estseller beg/i/(a)n /to import/(importing) clothes from India, and /the same year/(that year) they /did/ open(ed) a sale office in China. Bestseller /do/ design(s)/,/ (and) sell(s) clothes and accessories /to/(for) younger women/,/( and) men, (along with) teenagers, children(,) and /bride moms/(mothers to-be). Every brand ha/ve/(s) /his/(its) own department, but /the common thing/(the common denominator) /for/(of) every Bestseller brand is/,/ that (the) clothes must be /of/ good quality and to competitive prices.
(...) = indsættes
/.../ = slettes
Bestseller is a family(-)owned /industry/(company), /bestseller/(which) was founded in 1975. In 1983(,)/did/ /b/(B)estseller beg/i/(a)n /to import/(importing) clothes from India, and /the same year/(that year) they /did/ open(ed) a sale office in China. Bestseller /do/ design(s)/,/ (and) sell(s) clothes and accessories /to/(for) younger women/,/( and) men, (along with) teenagers, children(,) and /bride moms/(mothers to-be). Every brand ha/ve/(s) /his/(its) own department, but /the common thing/(the common denominator) /for/(of) every Bestseller brand is/,/ that (the) clothes must be /of/ good quality and to competitive prices.
(...) = indsættes
/.../ = slettes
Svar #5
06. december 2006 af IsmarMuhic (Slettet)
Mit bud lyder
Bestseller is a familyowned company, which was founded in 1975. In 1983, Bestseller started to import clothes from India, and that year they opened a sale office in China. Bestseller designs and sells clothes and accessories for younger-women and men, along with teenagers, children, and mothers to-be. Every brand has its own department, but the common denominator of every Bestseller brand is that the clothes must be good quality and to competitive prices.
Bestseller is a familyowned company, which was founded in 1975. In 1983, Bestseller started to import clothes from India, and that year they opened a sale office in China. Bestseller designs and sells clothes and accessories for younger-women and men, along with teenagers, children, and mothers to-be. Every brand has its own department, but the common denominator of every Bestseller brand is that the clothes must be good quality and to competitive prices.
Skriv et svar til: oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
