Andre fag
karakterspørgsmål!
29. december 2006 af
Lamia (Slettet)
Det siges at Matematik på B-niveau tæller en tredje del, og matematik på A-niveau tæller to tredje del. Hvordan skal det forstås?
Svar #1
29. december 2006 af allan_sim
#0.
Det gælder, hvis du er 3.g-er og har fulgt 2-årigt forløb til B-niveau og derefter 1-årigt forløb til A-niveau, og det gælder kun den skriftlige eksamenskarakter. Mundtlig eksamenskarakter samt årskarakterer tæller kun i 3.g.
Læg din 2.g-karakter sammen med to gange din 3.g-karakter og divider resultatet med 3. Afrund herefter til en hel karakter og du har dit skriftlige eksamensresultat.
Eksempel:
B-niveau (2.g): 6
A-niveau (3.g): 10
Snit (6+10+10)/3 = 26/3 ~ 8,6667 afrundes til 9
B-niveau (2.g): 10
A-niveau (3.g): 6
Snit (10+6+6)/3 = 22/3 ~ 7,3333 afrundes til 7
Det gælder, hvis du er 3.g-er og har fulgt 2-årigt forløb til B-niveau og derefter 1-årigt forløb til A-niveau, og det gælder kun den skriftlige eksamenskarakter. Mundtlig eksamenskarakter samt årskarakterer tæller kun i 3.g.
Læg din 2.g-karakter sammen med to gange din 3.g-karakter og divider resultatet med 3. Afrund herefter til en hel karakter og du har dit skriftlige eksamensresultat.
Eksempel:
B-niveau (2.g): 6
A-niveau (3.g): 10
Snit (6+10+10)/3 = 26/3 ~ 8,6667 afrundes til 9
B-niveau (2.g): 10
A-niveau (3.g): 6
Snit (10+6+6)/3 = 22/3 ~ 7,3333 afrundes til 7
Skriv et svar til: karakterspørgsmål!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
